• A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć ich Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    oddadzą za połowę, a ciebie Ryszardzie M, będą sławić pod niebiosy, że to Ty nie uległeś pokusie korupcyjnej, i to dzięki Tobie sprzedali, że za grosze ale sprzedali, a my ci wynagrodzimy -:), a swoją drogą tu na forum kłóćmy się., ubliżajmy sobie, to będzie wiarygodne dla gawiedzi -:)
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Czyli wychodzi na to, że przezorny zawsze ubezpioczony i w worki na żebraczkę słusznie się Gamoniu zaopatrzyłeś.
    Ja nawet o to nie zadbałem. Chociaż jak ze 160 zostanie 1,60 na akcje to na kilka wzmacnianych powinno starczyć.
    A miało być tak pięknie.
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Realista [31.0.51.*]
    Oj tam, Szok, z tym przecinkiem, to za bardzo poleciałeś w lewo. Realnie zostawiłbym na 16,0 i tragedii by nie było. Wszystkiego nie zgarniesz. - Ukraina Krymu nie odzyska, Iga nie zawsze musi wygrywać, a Zośce zamiast tortu może lizak na patyku wystarczy.

• Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Gdy przez lata wtrącałeś o Kazachach, których to RM wyrzucił z rn. to przyznam wku o mnie to nieziemsko z czasem, ale okazało się, że wiedziałeś co piszesz. Nie ukrywam, że to 16 też u mnie zachwytu nie wzbudziło, ale wyciągając wniosek z tamtego nie zdziwię się jak tak właśnie będzie Realisto.
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Smerf [159.203.16.*]
    Dnia 2025-11-30 o godz. 23:59 ~Toż_to_szok napisał(a):
    > Gdy przez lata wtrącałeś o Kazachach, których to RM wyrzucił z rn. to przyznam wku o mnie to nieziemsko z czasem, ale okazało się, że wiedziałeś co piszesz. Nie ukrywam, że to 16 też u mnie zachwytu nie wzbudziło, ale wyciągając wniosek z tamtego nie zdziwię się jak tak właśnie będzie Realisto.

--------------
    Mnie też to wku o , ale mam cichą nadzieję, że w tle tego kolega Realista "wiedząc co pisał" nie wierzył w nawrócenie RM, że jako wybitny specjalista w biznesie tej branży znów tych panów Kazachów zaprosi z powrotem.
    Nie wiem Smerfie kto w co wierzył, wiem tylko, że jest tu jeszcze paru co swoje wiedzą, w tym jeden co udaje zielonego,
    nawet jeśli niebieski do niego bardziej pasuje.
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Realista [31.0.62.*]
    No to powiem tak. Zarówno Szoka jak i Smerfa zawsze uważałem za jednych z inteligentniejszych na tym forum i do głowy mi nie przyszło, że w przeciwieństwie do mnie, mają wątpliwości co do niepomiernej szkody wyrządzonej spółce poprzez wyrzucenie z niej Kazachów przez RM. Przestaję, więc się dziwić, chociaż z trudem, że RM i PAM to zrobili.
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Działać [31.0.48.*]
    https://m.bankier.pl/forum/temat/16245021 może warto a nie nic nie robić a pieniądze brać
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Relista napisał .... No to powiem tak. Zarówno Szoka jak i Smerfa zawsze uważałem za jednych z inteligentniejszych na tym forum 

No wiesz co Realista, zapomniałeś o mnie ? to ja nigdzie się nie łapię ? do Zarządu nie, do RN nie, do inteligentnych nie, to co ja w końcu qorwa jestem, reżyserem kina akcja ? -:)
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Smerf [165.22.228.*]
    Dnia 2025-12-01 o godz. 13:58 ~Realista napisał(a):
    > do głowy mi nie przyszło, że w przeciwieństwie do mnie, mają wątpliwości co do niepomiernej szkody wyrządzonej spółce poprzez wyrzucenie z niej Kazachów przez RM.

--------------
    Bo Realisto, wyrzucenie Kazachów to było zawsze tylko pokłosie prawdziwej demolki.
    No ale nie ma co rozpamiętywać, znów sie pojawili choć nie za sprawą RM.
  • Re: A wygląda to dokładnie tak po co im dawać obiecane 160 zł postraszyć Autor: ~Realista [31.0.62.*]
    I to jest ciekawe, ale chyba to już niczego nie zmieni, bo z dzbana rozbitego przez RM mleko się rozlało. (Sorki, to była ropa). A Johnny już to chłepta.
    Dnia 2025-12-01 o godz. 15:21 ~Gamoń napisał(a):
    > Relista napisał .... No to powiem tak. Zarówno Szoka jak i Smerfa zawsze uważałem za jednych z inteligentniejszych na tym forum 
    >
    > No wiesz co Realista, zapomniałeś o mnie ? to ja nigdzie się nie łapię ? do Zarządu nie, do RN nie, do inteligentnych nie, to co ja w końcu qorwa jestem, reżyserem kina akcja ? -:)

Ciebie też, ale tym razem chciałem przygadać tylko im, ale jak zdecyduję i Tobie, to we wstępie będziesz miał identyczny komentarz z czego nie powinieneś się chyba w sumie cieszyć.
    Dnia 2025-12-01 o godz. 15:21 ~Gamoń napisał(a):
    > Relista napisał .... No to powiem tak. Zarówno Szoka jak i Smerfa zawsze uważałem za jednych z inteligentniejszych na tym forum 
    >
    > No wiesz co Realista, zapomniałeś o mnie ? to ja nigdzie się nie łapię ? do Zarządu nie, do RN nie, do inteligentnych nie, to co ja w końcu qorwa jestem, reżyserem kina akcja ? -:)

Gamoniu ciesz sie, że nie zostałeś wymieniony, bo my już wpadliśmy w czas przeszły, a Ty nadal jesteś w teraźniejszym(przecież wiesz), nam pozostało sie pogodzić albo spróbować obronić.
    Realisto, rzeczywiście może być tak, że inwestycja w Petrolinvest wysysa z człowieka intelekt, ale istnieje też pewne prawdopodobieństwo, że się trochę nie zrozumieliśmy.
    Mnie nie wku Twój postulat jako bezzasadny czy pozbawiony sensu, tylko widząc Twoją determinację, jako warunek konieczny, który będzie musiał się spelnić by sprawy ruszyły do przodu. Problem polegał na tym, że wiedziałem, że nie nastąpi to szybko, bo tak wskazywały okoliczności i szybko przecież nie nastąpiło. Ta świadomośc budowała frustrację, napięcie, wkurrr.
    Było minęło, pytanie co przed nami.

[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.