• Ciekawe jakie sprawy Columbusa były załatwione na spacerach bez świadków Autor: ~Ck111 [5.173.159.*]
    Jestem zszokowany wywiadem. Szok i niedowierzanie co było powiedziane w kanale zero. Nie mogę w to uwierzyć
  • Re: Ciekawe jakie sprawy Columbusa były załatwione na spacerach bez świa Autor: ~romek [31.61.253.*]
    Dokładnie. Ehhh.
  • bez świadków Autor: ~alejaja [37.31.42.*]
    Dnia 2025-11-30 o godz. 11:27 ~Ck111 napisał(a):
    > Jestem zszokowany wywiadem. Szok i niedowierzanie co było powiedziane w kanale zero. Nie mogę w to uwierzyć

Dwa ojszczymurki kobitę oszukały.
  • Re: bez świadków Autor: ~JAnuary [195.54.188.*]
    Coś czuję, że prezes będzie kolejnym gościem na tym kanale i będzie próbował odkręcać sprawę...
  • Re: bez świadków Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Myślę , że w grudniu pojawią się wszystkie dostępne organy upoważnione kontrolować takie podmioty gospodarcze. Pan prezes będzie miał parę nocy nieprzespanych.
  • Re: bez świadków Autor: ~romek [31.61.243.*]
    Będzie się na pewno dużo działo na tej spółce
  • Re: bez świadków Autor: ~JAnuary [195.54.188.*]
    Tak jak pisałem dwa posty wyżej! To była naturalna kolej rzeczy. :-)
    Mniej więcej jestem w stanie przewidzieć przebieg tej rozmowy. Uważam, że prezes zyska na tym.
    Choć nie wiem, w którą stronę pójdzie, bo jest kilka możliwości. Obstawiam, że utrzyma stanowisko.
    Myślę, że bez problemu wytłumaczy się z tego telefonu i z większości rzeczy.
    Największe z czym będzie miał problem, to będzie wyjaśnienie blokowania tych zbiórek ale i to przypuszczam jakie będzie tłumaczenie. Będą mówić, że zbiórki miały finansować działalność na szkodę firmy, więc były blokowane. Nie jest też wykluczone, że pojawi się jakaś propozycja wyjścia z problemu.
    Na sto procent zostanie mocno zareklamowana spółka.
    Szczerze mówiąc, to jestem ciekawy tego wywiadu i tego jak się zachowa kurs. Jedno jest pewne. Albo gwóźdź do trumny albo dopompowanie powietrza. Patrzę jako obserwator z boku, bo akcje columbusa i 01cyberaton) miałem chyba z 5 lat temu. Jednak zakłady energetyczne skutecznie zabiły fotowoltaikę. Często jest tak, że jak założysz panele, to płacisz więcej niż przed założeniem. :-)
  • Re: bez świadków Autor: ~Leszek [37.47.192.*]
    "Często jest tak, że jak założysz panele, to płacisz więcej niż przed założeniem. :-)"

Czy ty jesteś normalny? Niby jak możesz więcej płacić więcej niż przed założeniem xd
    Jak świeci to nie płacisz za prąd. A potem jak nie świeci, to pobierasz z sieci tak jak wcześniej. Nawet jeśli niewiele świeci to i tak przez ten czas nie kupujesz prądu, tylko autokonsumujesz za darmo.
  • Re: bez świadków Autor: ~Rob [46.205.199.*]
    Czy ty w ogóle rozumiesz zasady działania polskiego systemu odkupu i sprzedaży wyprodukowanej energii elektrycznej do sieci? Najwięcej produkujesz w południe, kiedy zużycie w domu jest najmniejsze, więc jak nie masz gdzie zmagazynować tej energii to ją odsprzedajesz do sieci, a wieczorem jak zużycie jest większe to ją odkupujesz 3-7 razy drożej. Dlatego ludzie więcej płacą po założeniu paneli niż wcześniej. Nie wszyscy, ale bardzo wielu.
[x]
COLUMBUS -0,80% 3,71 2026-05-04 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.