• Będzie tylko lepiej Autor: ~Akcjonariusz [46.112.226.*]
    https://www.ppe.pl/news/390916/11-bit-studios-ma-sporo-nowosci-do-pokazania-polskie-studio-zapowiada-pierwsza-wlasna-prezentacje.html
  • Re: Będzie tylko lepiej Autor: ~mer [178.143.32.*]
    Potężnie rosnie liczba pozytywnych komentarzy pod moonlighter na steam. Juz overall ponad 82%. No niezle. Nie zdziwi mnie coraz wieksza liczba graczy no i wieksza sprzedaz gier/
  • Re: Będzie tylko lepiej Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Jeszcze polecam sobie rzucic okiem na the alters. W ostatnie dwa tygodnie zrobiło tyle recenzji co przez ostatnie 2 miesice, a recent reviews sa na poziomie 94% i to wszytsko jeszcze przed Major Updatem. Prawdopodobnie zarobi wiecej niz w 3 kw.

Dodatkowo ML2 radzi sobie świetnie.

Frostpunk 2 wrócił na 78% w recent reviews, a za rogiem DLC.

Jak jeszcze Death Hollow okaże sie indie hitem to ogolnie bedzie super.
  • Re: Będzie tylko lepiej Autor: ~Mn [217.96.138.*]
    I co z tego jak nadal spada
  • Re: Będzie tylko lepiej Autor: ~Kamil [46.205.199.*]
    Może właśnie spadało pod wypadnięcie z WIGu30.
    Z ciekawości patrzyłem na kilka ostatnich korekt tego indeksu i jak zachowywały się spółki.
    Kilka przypadków co sprawdziłem, to schemat bardzo podobny. Spadki do... informacji o wypadnięciu, po czym od razu lub po krótkim czasie odbicie.
    Innymi słowy - wczoraj o składzie dowiedziała się ulica, która ma stosunkowo mało akcji.

• Re: Będzie tylko lepiej Autor: ~Xxx [194.9.78.*]
    Ej ale wiesz, że teraz jest event steam z ocenami? Czy nie wiesz i znowu naganiasz?
  • Re: Będzie tylko lepiej Autor: ~all [185.164.140.*]
    poustawiali zlecenia po 2k i zablokowali kurs, nie wiem na co oni liczą, chyba nie na sprzedaż w taki sposób, zaczyna się wydziwianie i to wszystko przed 8 grudnia, dawać te 150zł, a nie czekają
[x]
11BIT -1,37% 144,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.