Wpiszcie sobie w google Starward Industries i wejdźcie w wiadomości jest nowy trailer z gry i data EA. W najbliższych tygodniach wkońcu testy dla ludzi na Discord, a tam się udzielam dużo to może się zalapie na testy(jak nie to nie wystarczy mi demko) I po nich powinno być demo gry(pisali w ostatnim raporcie kwartalnym o tym) potem premiera wczesnego dostępu gry. Jeszcze pewnie z miesiąc czekania na demko(wedlug mnie) moze zdaza na gwiazdke jak zakoncza ostatnie testy, czas pokaze :) Może uda mi się znów dobrać tanio od zapewne niektorych z was :P :) Potem po demku i tak 100 do kilkaset % rosną do miesiąca czasu, więc będę czekał na niecierpliwych znow w zapewne w poniedzialek, dzieki i pozdro ;)
Trailer MEGA. Super muzyka i atmosfera. Tylko dlaczego tak cicho, bez rozgłosu?? Pół roku temu pokaz gameplay to był bardzo duży przyrost na wishliscie a teraz? Brakuje rozgłosu, sherowanie, wywiadów, komunikatów ze spółki. Nawet teraz dwa dni po nowym trailerze brak infa na discord, co jest grane? Starward obudzie się gdzie wasz PR? Może wywalenie M. Dobrowolskiego to nie był dobry pomysł. Gdzie szerowanie wiadomości przez kontakty w UK, gdzie jakieś przyjazne udostępnianie wiadomości przez 11bit, czy Far From Home? Jak można tak tłumić potencjał. Co robi nowy Marketing & BizDev Manager ?