• Wyniki Autor: ~anowy [213.134.163.*]
    Ale zysk wy...wił w Q3. No moje 140k alcji to będzie z parę baniek warte niedługo
  • Re: Wyniki Autor: ~Kw [188.146.2.*]
    Wreszcie to na co czekaliśmy!
  • Re: Wyniki Autor: ~Harper [37.225.83.*]
    Idziemy do przodu !!!
    Ja mam 130 tysiecy to też będę bogaty? A swoją drogą przy takiej liczbie akcji to akcjonariuszy Harpera jest nie wielu...
  • Re: Wyniki Autor: ~Coco [5.173.172.*]
    Jeżeli rzeczywiście tyle macie, to tym bardziej nie urośnie, oni próbują odebrać resztki z rynku, nie podbijając ceny.
    Swoje akcje przekaże wnuczcce, ktora ma dopiro roczek. Myślę, że za 17 lat kupi za nie mieszkanie w Gdańsku. Co przez ten czas będzie się działo tego nie wiem. Wszystko wskazuję na to, że większościowemu właścicielowi zależy na pomyślnności firmy i za kilka lat podzieli się zyskiem...
  • Re: Wyniki Autor: ~Jpd [79.184.251.*]
    Ja mam 10000 akcji i też nie sprzedaje, najwyżej zostanie w rodzinie na pamiątkę.
  • Re: Wyniki Autor: ~anowy [213.134.163.*]
    A my to myślisz Sherlocku co robimy? Łatwo zebrać w dobrej cenie taki pakiet? Jak odbywa się odbieranie resztek proponuje sprawdzić jak było na HMI. Tam zebrałem po 8, oddałem po 40. Podziękować.
  • Re: Wyniki Autor: ~Kijek [81.161.199.*]
    Znając życie otwarcie +10 a zamkniecie 0 albo -3%. Kurs jest pilnowany przed zbytnim wyskokiem od dawna. Uważam że za rok dwa po tej spółce na GPW śladu nie będzie. Ktoś skupi i wycofa
  • Re: Wyniki Autor: ~Jpd [79.184.251.*]
    Bardzo możliwe, że tak będzie. Kilka razy już to widziałem i nie sprzedałem, tym razem też nie sprzedaje i tyle. Najwyżej kwity zostawię na pamiątkę.
  • Re: Wyniki Autor: ~anowy [213.134.163.*]
    Niekoniecznie na pamiątkę. Jak wycofali Elektrim to akcje kupione przed wycofaniem można było potem w wezwaniu ZS sprzedać z 3 krotnym zyskiem.
  • Wyniki Autor: ~leon [78.88.193.*]
    wiecie już że teraz pokazali dobre wyniki,po nowym roku znowu dla odmiany pokażą słabe,znów kurs poleci aby zebrać i takie zabawy.Muszą dopiąć swego,będzie się kisić jeszcze długo.
  • Re: Wyniki Autor: ~piotr [83.2.42.*]
    Niekoniecznie. Zysk za ostatnie 4 kwartały to 7.5mln zł .Kapitalizacja spółki niska .Tu przy stratach za 4 kwartały rok temu kurs nie schodził poniżej 4 zeta tak więc spokojnie nie ma co oddawać przy tym kursie.
  • Re: Wyniki Autor: ~Endo [176.107.171.*]
    Oczywiście nie ma co oddawac c przez z 4,8 dokupilem
[x]
HARPER -3,10% 5,00 2026-06-01 14:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.