Swoje akcje przekaże wnuczcce, ktora ma dopiro roczek. Myślę, że za 17 lat kupi za nie mieszkanie w Gdańsku. Co przez ten czas będzie się działo tego nie wiem. Wszystko wskazuję na to, że większościowemu właścicielowi zależy na pomyślnności firmy i za kilka lat podzieli się zyskiem...
A my to myślisz Sherlocku co robimy? Łatwo zebrać w dobrej cenie taki pakiet? Jak odbywa się odbieranie resztek proponuje sprawdzić jak było na HMI. Tam zebrałem po 8, oddałem po 40. Podziękować.
Znając życie otwarcie +10 a zamkniecie 0 albo -3%. Kurs jest pilnowany przed zbytnim wyskokiem od dawna. Uważam że za rok dwa po tej spółce na GPW śladu nie będzie. Ktoś skupi i wycofa
wiecie już że teraz pokazali dobre wyniki,po nowym roku znowu dla odmiany pokażą słabe,znów kurs poleci aby zebrać i takie zabawy.Muszą dopiąć swego,będzie się kisić jeszcze długo.
Niekoniecznie. Zysk za ostatnie 4 kwartały to 7.5mln zł .Kapitalizacja spółki niska .Tu przy stratach za 4 kwartały rok temu kurs nie schodził poniżej 4 zeta tak więc spokojnie nie ma co oddawać przy tym kursie.