przynajmniej to nie będzie taki skok jak na Columbusie , Mercatorze czy CD Projekt.
Zero informacji od zarządu , brak konkretnych planów na przyszłość.
Nie zdziwię się jak Bras sprzeda wszystko związane z tą farmą fotowoltaiczną , tzn projekt , pozwolenia itd.
Jeśli opierają się tylko na tym to słabi przedsiębiorcy , Ja bym był już trzy kroki dalej. A jestem szaraczkiem, szkoda.
Jak tu będzie 10 zł to będzie sukces.
Dnia 2025-11-28 o godz. 16:12 ~Jancio napisał(a): > przynajmniej to nie będzie taki skok jak na Columbusie , Mercatorze czy CD Projekt. ( ... ) > > Jak tu będzie 10 zł to będzie sukces.
Opublikowano przy kursie: 0,26 zł
hmmmmm
Jak będzie ,... 10 zet przy obecnym ~26 gr to jakiś 'marny' wzrost + 4000 % , faktycznie "wielkie" NIC
Ja nie wiem, różne przypadki już widziałem na bananie. Wyceny potrafią być dużo bardziej oderwane od realiów, szczególnie na NC. Natomiast wiem co jest w arkuszu zleceń. Polecam tam zajrzeć jak ktoś ma dostęp do pełnego. W zakresie 0,97-1,89 zł są 24 zlecenia S na prawie 1,2 mln akcji co stanowi 3/4 wolumenu całego arkusza. To może być wskazówka gdzie należy spodziewać się następnej stacji tego pociągu.
To latało już po 1,2 zł więc liczę od wyżyn i napisałem ,,jak będzie" , co Wam życzę ale wątpliwa sprawa przy tych specach od biznesu. Zobaczysz że właściciele nie szykują sobie tu konkretnej emeryturki na starość tylko szybkiego zysku. To moje przeczucie. Wygląda na to że w tej spółce żyją tylko tym projektem , jakby to był jakiś Święty Gral. Proszę Cię te newconnect to jest wał , zresztą widać że tu ludzi nie ma jak kiedyś , to już jest umieralnia.
W jaki sposób właściciele mogą tu osiągnąć szybki zysk? Weź pod uwagę fakt, że ich akcje nie są dopuszczone do obrotu giełdowego. No i ten ich szybki zysk trwa już 5 lat w czasie wysokich stóp procentowych. Mogli kupić obligacje, byliby ileś baniek do przodu, a tak są na inflacyjnej stracie i z trudno sprzedawalnym papierem.
Dnia 2025-11-28 o godz. 21:29 ~J-23-5 napisał(a): > Dnia 2025-11-28 o godz. 16:12 ~Jancio napisał(a): > > przynajmniej to nie będzie taki skok jak na Columbusie , Mercatorze czy CD Projekt. > ( ... ) > > > Jak tu będzie 10 zł to będzie sukces. > > Opublikowano przy kursie: 0,26 zł > > hmmmmm > > Jak będzie ,... 10 zet przy obecnym ~26 gr to jakiś 'marny' wzrost + 4000 % , faktycznie "wielkie" NIC >
I kolejny mały kroczek do 10 zet ,.... A tak na poważnie nieźle by było , jakby do końca roku (2025) zrobili chociaż 70 - 90 gr
Jak podadzą ESPI, to arkusz zleceń zrobi się pusty w jeden dzień. Skoro było 1,20 zł po podaniu ESPI o planach wybudowania farmy to jak będzie informacja o budowie lecimy mocno w górę.i to błyskawicznie. Na ile?. Okaże się, ale na NC buja mocno, więc możemy polecieć na kilka złotych.
No ja myślę ze tak będzie. jeszcze jestem stratny 40 procent ale odrobię w jeden dzień. Skoro na zwykłym Fotovolcie po dobrym raporcie poszło o 200 procent do góry to co tu będzie?