• Jak to mówią Autor: ~Asd [46.112.101.*]
    Jeśli kupili przy 60 zł i dodają do tego dywidendę z 2 lat to nadal będą w czarnej d…
    Takie to myślenie na tym forum .
  • Re: Jak to mówią Autor: ~heheh [89.64.88.*]
    ale czym sie martwisz? kupione po 63 dokupię po 20 jak uklepią dno i o ile bedzie sens, bede miał średnią 25 oddam po 30 może wyżej albo niżej? a nie to skasuje stratę Za ten rok mam 65% zysku mimo ze mam text i polsat z ccc za wczesnie kupione na ktorych mam straty. grunt to do przodu nie trafisz ze wszystkim straty muszą być a ciąć juz tego nie warto - chyba ze podatek będę chciał pomniejszyc
  • Re: Jak to mówią Autor: ~juppi [88.199.172.*]
    Zakładasz że za dwa lata dalej będzie kurs szurał po mulistym dnie ;) Liczę że tak nie będzie. (kupione i delikatnie uśrednione po 50.84). Jeśli raporty nie pokażą złych fundamentów a Porozumienie Akcjonariuszy nie zacznie pozbywać się akcji, to wydaje mi się że Text jest dobrą spółką na budowanie pasywnego dochodu.
  • Re: Jak to mówią Autor: ~Sajonara [194.233.101.*]
    Pod warunkiem, że AI nie rozjedzie walcem ich biznesu
  • Re: Jak to mówią Autor: ~Hhu [91.123.170.*]
    Tak rozjedzie jak mial rozjechac facebook z czatem
  • Re: Jak to mówią Autor: ~Seeya [95.214.216.*]
    Lepszym porównaniem będzie to co wydarzyło sie z Gronol_net i Naszą Klasą po wejściu Facebooka lub z komunikatorami jak Gadu Gadu po wejściu Skype, WhatsApp, Messenger, Signal ...
  • Re: Jak to mówią Autor: ~Hhu [91.123.170.*]
    Porównanie z du... Zupełnie inna kwestia. Skype byl rownolegle do gg. Teraz nie ma skype
[x]
TEXT 1,03% 39,40 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.