• Sprzedaż na Xbox Autor: ~Elton [37.248.202.*]
    Dlaczego jest taka słaba? O co chodzi? Mogli wziąć tego Game Passa i milion dolarów, a tak co?
    Co z celem sprzedażowym 500tyd kopii w rok na wszystkich platformach?
  • Re: Sprzedaż na Xbox Autor: ~Elton [37.248.202.*]
    Druga sprawa to skąd ten nagły wysyp pozytywnych komentarzy? Trochę to nienaturalne. Niby dlaczego?
  • Re: Sprzedaż na Xbox Autor: ~Anonim [91.221.44.*]
    Już o tym wspominałem, ale Forza ma tak samo. Nie wiem z czego to wynika.
  • Re: Sprzedaż na Xbox Autor: ~Raistlin [91.150.210.*]
    Wynika to z nominaci na steam. Sporo osób oddaje głos na jdm.
  • Re: Sprzedaż na Xbox Autor: ~Qwe [91.94.29.*]
    Prezes kiedyś wspominał że za 1 mln $ nie będzie się fatygował o game passa zobaczymy pożyjemy. Patrząc na historię notowań w tym przedziale najwięcej akcji zmieniało swojego właściciela więc chyba dobry moment aby robić zakupu odbicie nastąpi napewno tylko nie wiadomo kiedy. Ja myślę że po wprowadzeniu ps5 i multi będzie wiadomo na czym spółka stoi i może coś ruszy ale to tylko moje spostrzeżenia
  • Re: Sprzedaż na Xbox Autor: ~JoJo [94.254.166.*]
    Prezes to jest makler. Po pierwsze raport sprzedażowy xbox wprowadzał w błąd akcjonariuszy bo był wadliwie napisany. Ewidentnie była podana data 21.11. Sugerował, że to sprzedaż tylko z pre orderow i dnia premiery a byla to sprzedaz po 3 dniach w tym z weekendu. Po drugie ten kto jest odpowiedzialny za marketing od razu do wyrzucenia. Kto wpadl na pomysł aby premiere robić w weekend przed black week? Kto rozesłał kopie do testów z kiepską optymalizacją, którą przed premierą poprawili? Gdzie był jakikolwiek marketing? Wszedzie cisza jak makiem zasiał. PC uważam za sukces ale to co zrobili z xbox to totalna katastrofa. Nie jestem w stanie tego zrozumiec jak mozna bylo to tak spie...... Po trzecie prezes mowił o zwrocie kosztów na przełomie czerca i lipca. Na bazie czego On tak mówił? Obawiam sie , że jak z PS5 bedzie podobnie jak z Xboxem to aby wprodukowac JDM2 konieczna bedzie emisja akcji.
  • Re: Sprzedaż na Xbox Autor: ~Sp3ctra [5.173.144.*]
    JDM2 to będą porównywalne koszta pewnie + znajdą kogoś jak 4divinity i 1/3 kosztów pokryje. No właśnie makler i tyle akcji ma iiii nie dziwne, że nic nie rusza? Co do zasady to większość graczy konsolowych gra na PS, tam trzeba spodziewać się większego wyniku, mniejszy będzie tragedią. Co do marketingu zgadzam sie
  • Re: Sprzedaż na Xbox Autor: ~Gr [83.4.13.*]
    Premiery na konsole nie są takie jak na PC, tu również nie ma narzędzi do sprawdzania. Xbox będzie się sprzedawał długo i w podobnych ilościach. Zaznaczam, że obecnie to już idzie w zysk 4q a jeszcze 1,5 miesiąca kwartału. To jak w 3 dni ma przychodu milion, netto pewnie 0,5 to ile tych milionów chcecie do końca kwartału?
[x]
GAMFACTOR -7,46% 6,70 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.