• Objęcie akcjii serii C Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Wg Mnie Chińczycy nie mogli objąć akcji z powodu niedopasowanych przepisów ( czekają teraz na zmiany w tych przepisach), Dałoby 3,8 mln złotych na rozwój. Corey Europe potrzebuje kasy na blok demonstracyjny, więc zdeterminowany prezes, rodzina i znajomi dofinansowali spółkę sami, żeby móc we współpracy z Techpolem dopiąć swego.
    Chińczycy nie mogą dać z siebie bez akcji pieniędzy, bo pewnie przepisy nie pozwalają.

Takie jest moje zdanie. Zobaczymy co dalej.

• Re: Objęcie akcjii serii C Autor: ~Uczen36 [146.120.214.*]
    Pytanie czy wogole to dopną. Czy juz mozemy tylko pomarzyć
  • Re: Objęcie akcjii serii C Autor: ~Xd [37.31.20.*]
    Nie prędko ,hak w ogóle
  • Re: Objęcie akcjii serii C Autor: ~fsadrfs [195.160.184.*]
    Bardziej istotne jest czy dojdzie do umowy z grekami bo miało być 1-2 miesiące a mijają 4. Niech jeszcze wypłynie jakieś info o sprzedaży akcji na wzrostach przez browara to składam zawiadomienie o manipulacji kursem.
  • Re: Objęcie akcjii serii C Autor: ~hiena [46.112.79.*]
    Przy duzych kontraktach trzeba miec zabezpieczenie finansowe poszukaj przetargow na budowy autostrad lini energetycznych badz inne duze tematy o jakich kwotach mowa i proporcje wartosci kontraktu do zabezpieczenia. Jesli uda Ci sie obliczyc o jakich kwotach mowa bedziesz wiedzial jakie jest prawdopodobieństwo podpisania kontaktu na 100kk euro. Zakladam ze masz wiedze o spolce i jej sytuacji finansowej na dzien dzisiejszy
  • Re: Objęcie akcjii serii C Autor: ~vbghg [193.163.202.*]
    ale to nie ja cisnąłem w espi kit o 1-2 miesiącach do podpisania umowy
  • Re: Objęcie akcjii serii C Autor: ~Wp [84.40.158.*]
    Tu wszystko jest jedną wielką ściema ,nie wiem jak można tak być nie uczciwym i nie ponosić za to konsekwencji prawnych ..
  • Re: Objęcie akcjii serii C Autor: ~src [83.26.80.*]
    To mogli zrobić Ci emisję po 50 gr a nie sobie po 10 xd
[x]
COREY -3,79% 0,33 2026-05-20 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.