Niestety rok 2025 kończymy na wsparciu przy katastrofalnych obrotach. miejmy nadzieję że 2026 to będzie ten rok na który wszyscy czekamy. Wesołych Świąt, zdrowia nieustającego i sukcesów w Nowym Roku 2026. JERRY.
Dnia 2025-11-28 o godz. 11:20 ~JERRY napisał(a): > To gdzie waszym zdaniem powinna się zamknąć świeca tegoroczna aby 2026 wywołał uśmiech na twarzy?
Rok 2025 to już przeszłość, wiem że wszyscy liczyliśmy na wyższy kurs ale wszystko idzie w dobrym kierunku . Ja jestem tutaj dużym optymistą i liczę na 5 - 6 złotych do Lipca 2026r.
Co tak słabo ? Daj chociaż 10zł to będziesz miał więcej zielonych łapek. Ja się badziewia w większości wyzbywałem cały zeszły rok. Zostawiłem tylko te kupione najtaniej mając obecnie spory zarobek ale to nie zmienia faktu że mam jak najgorsze zdanie o tym patencie.
Ja kupuję od 2 kwartałów i zaczynam w 3 też zbierać skoro taka atrakcyjna cena. Papor rośnie od 5 kwartałów. Za kilka zobaczymy kto podjął lepszą decyzję?
Jak by się pojawił uczciwy popyt to tego cwaniaczka co tutaj tak kombinuje dawno by zneutralizowali. Tego nikt nie chce brać. Te obroty to prostackie przerzucanie między cwaniaczkami.