Pitu pitu, okres próbny grudzień- styczeń.. czyli święta świeta i po świetach... Po nowym roku bedzie sory ale nie spelniacie naszych wymagań i czas sie rozstac
Tak ogólnie jest bardzo źle , spółka od 13 lat non stop płaci dywidendę . Rozwija nowy unikalny koncept muzyczny . Generalnie bardzo źle i kurs mocno zawyżony . Słaba spółka jedna z najgorszych na giełdzie
Panom inwestorom, którzy ślepo ekscytują się IMS-em, radzę otworzyć oczy.
Spółka swoje lata świetności ma dawno za sobą, co zarząd próbuje nieudolnie ukrywać.
A to niby Closer Music, a to jakieś webinary o legalnym wykorzystaniu muzyki w mediach społecznościowych bez udziału prawnika.
Z nagrań niespecjalnie chce korzystać ktokolwiek. Można to łatwo sprawdzić w mediach społecznościowych. Każda platforma ma zakładki z najchętniej używanymi dźwiękami. Niczego z Closer Music tam nie ma. Mainstream aż się chce zwymiotować, łatwy do zastąpienia przez AI. Platforma internetowa się zawiesza. Ot cały IMS w ostatnich latach.
Już na odchodne - ja akurat nie jestem inwestorem i rozumiem, że czekacie na duże pieniądze. Natomiast działam w branży muzycznej i szczerze mówiąc, to, za co zabiera się IMS, nie jest absolutnie niczym innowacyjnym :)
Prawda jest taka że spółka jest niekwestionowanym liderem rynku od ponad 20 lat , a komentarze tutaj to chyba większość przegrywy , które znają się tylko na hate bulshits