Tak tak przegrywy
Zaraz wszyscy będę pisać że kupowali na dołku buahahahaha
Jak pisałem brać w okolicach 1.1 to śmialiście się i mówiliście że nie dojdzie
I co ?? Doszło
Kupiłem zarobiłem
Jutro potężna korekta i znowu będzie można kupić na kółeczko na naiwniakach buahahaha
płacą niezwłocznie po zdarzeniu, mają 2mln na inwestycje a nie 4 mln
Umowa 2 zobowiązuje Emitenta do uiszczenia wynagrodzenia na rzecz Doradcy inwestycyjnego, który uczestniczył w strukturyzacji transakcji i wykonywał działania doradcze na rzecz Emitenta, w wysokości 2.480.000 PLN po subskrypcji pierwszej transzy obligacji oraz dziewięć płatności w równych ratach po 2.000.000 PLN każda, po wypłaceniu od drugiej do dziesiątej z transz z emisji obligacji. Ponadto Emitent uiści na rzecz Doradcy Inwestycyjnego wynagrodzenie w wysokości 2.000.000 PLN po objęciu akcji w ramach podwyższenia kapitału zakładowego przez Inwestora oraz 2.000.000 PLN po emisji pierwszej transzy obligacji.
Dokładnie
Ale tutaj marzycieli jest na pęczki
Trzeźwo myślących niewielu
Jak kupiłem po 1.13 sprzedałem po 1.38-1.39
Zamknięcie sesji poniżej mojej ceny sprzedaży pokazuje że dobrze zrobiłem
Szkoda że nie upchnąłem naiwnej ulicy po 1.5 i wyżej ale spokojnie
Swoje zarobiłem i jak jutro albo pojutrze zaliczymy kurs poniżej 1.2 to znowu się obkupię :D
A naiwny baca czy ooo potem odkupią
BUAHAHAHA i gniot znowu na minusie - dobijemy poniżej 1.2 dzisiaj ?? hmmm jest na to szansa I wtedy znowu można powoli pakować do worka - naiwna ulica odkupi przy kolejnej podbitce :D
Panie Polityczny, Pan śmiej sie z siebie bo ile Pan byłeś wczoraj na minusie do możliwości osiągnięcia zysku? Uważasz się za proroka kursu, przepowiadasz jak szaman, a jak wczoraj kurs poszedł na 1,64 a pan uciekasz 1,39, to czemu żeś pan sprzedał za 1,38-1,39? Pan piszesz ulica, to Pan jesteś leszcz skoro mokro się zrobiło i pierwszych widełek żeś pan nawet nie dotrwał na 1,53. Śmiać się z innych to tak fajnie i obłudne mądrości wygłaszać. Leszcz z Pana i tyle, a nawet i plotka. Można było wczoraj 45% skasować, a tu biznesmena giełdowego pan zbijasz. Na forum to może pan jesteś gość, jak kazdy, a tak to leszcz.
Jak tam pana kurs „gniot na minusie” na którym pan ponosić zarabiasz.
Żenade
Hahaha zagotowałeś się już :)
Finał jest taki że wczoraj zarobiłem i nie dałem się zawiesić powyżej 1.5
W następnym tygodniu znowu zrobię zakupy poniżej 1.2 i sprzedam na podbitce
Panie, leszcz pan jesteś i tyle, a ludzie na poziomie się nie denerwują więc się nie gotuję chyba że w kuchni bo lubię.
Życzę żebyś osiągnął swoją cenę, to też kupię jak i wielu… Więc powodzenia i leszcz panie jesteś i tyle w temacie.
He he he he
Jak tam moje błazenki bankietowe ooo i baca ??
Macie te akcje czy sprzedaliście - kupujecie gniota czy nie
Jahahaha
Sami nie wiecie bo się w swoich kłamstewkach gubicie :D