Dnia 2025-11-27 o godz. 18:49 ~Myslacy napisał(a): > Zaczynają bajdurzenie
ty odkąd pamiętam zawsze byłeś na nie i po 28 i po 24 zł , a ja kupiłem i po 28 i po 24 i nawet po 21 ! fakt , że średnio zarobiłem "tylko" ok. 130% w dosyć długim bo chyba 3 letnim terminie ale czy było warto kupić KGN? teraz mam już resztkę , dokupię w okolicy 56 o ile jeszcze będzie kiedyś a przewiduję koniec tej inwestycji w okolicy 100zł Pozdrawiam
Dla mnie to także jedna z lepszych inwestycji ostatnich kilku lat. Kupiłem tanio część sprzedałem jak poszło na prawie 70 a później 65. Zdarzyła się okazja akcje spadły to wycofałem kasę z innych inwestycji i znów dokupiłem teraz moja średnia jest dużo wyższa ale nadal z dużym plusem. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzą że tu jeszcze będą duże wzrosty. Ja do takich należę i mam zamiar jeszcze trzymać akcje przynajmniej do 100
Dnia 2025-11-28 o godz. 21:45 ~Mors napisał(a): > Dla mnie to także jedna z lepszych inwestycji ostatnich kilku lat. Kupiłem tanio część sprzedałem jak poszło na prawie 70 a później 65. Zdarzyła się okazja akcje spadły to wycofałem kasę z innych inwestycji i znów dokupiłem teraz moja średnia jest dużo wyższa ale nadal z dużym plusem. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzą że tu jeszcze będą duże wzrosty. Ja do takich należę i mam zamiar jeszcze trzymać akcje przynajmniej do 100
piekna sprawa z dywidenda ale pge cieplo na pewno uzna inaczej