Kolejne grupy "bidoków" inwestorów dają się nabierać na C-parowe inwestycje , zmiany profilu działalności pod aktualne trendy i mieszanie przez ESPI w celu podbicia kursu. Liczą, że kopiując C-parowe inwestycje podłączą się pod oczekiwane wzrosty. No way, co kiedyś się udało teraz nie przejdzie
na niewiadowie skończyły ci sie argumenty to próbujesz dywagowac na martwym od marca forum Munara?
tu masz portfel cpara https://strefainwestorow.pl/notowania/sklad-portfela/cpar-ltd.
Ja zaczynając od Hempa w 23 roku - wejście ok. 15 groni wyjście średnio ok. 60 groni, potem w 24 roku pgm wejście ok. 1 zeta i wyjście średnio ok. 4,20 zeta, pgm w 25 roku - wejście 1,2 zeta i wyjście średnio 18,60 zeta. W miedzyczasie drobne na lontermie i techrobo. z cparowych mi pozostał Munar, Progun i Niewiadó - tam jest najwięcej. (z małychNC mam sonke zapakowany po uszy ale to inna pozacparowa ).
I teraz jojczysz ż emilitarne sie skonczyły (znaczy progun i Niewiadów zejda zapewne z rynku bo zbankrutują ;) i Munara ktorego nikt nie rusza nie obudzi się ...
Daj argumenty że będzie po twojemu skoro ścieżka cparowa smierdzi kasa na kilometr - wystarczy poczekać.
Ty zapewne nie masz kasy aby "utopić na rok" i potenm nagle 4-5x zwiekszyc kabzę - no ale ty dojny leszcz jestes i tyle - ja umiem niuchac smród pieniądza a ty co najwyżej kurz bo stadzie ...