75 groszy, to ładna linia obrony. Brońcie jak Jasnej Góry. A jak się nie da, to zacznijcie ustawiać zasieki przy 51gr. Jak to padnie to tylko trailer do Darkmoon 2 pomoże
Pogoniłem tylko trochę.Zanim pogonię wszystko to mnie będzie obchodzić .A żeby to pogonić z jak najmniejszą stratą to jeszcze parę miesięcy będę to musiał sprzedawać powoli.Więc dopóki mam akcje to się będę tutaj udzielał.Odkup ode mnie jutro wszystko po 3 złote i więcej tutaj nie napiszę nic.Zwodzili nas latami i wypuścili wyrób z niewiele ponad 50 procent pozytywnych recenzji.Szok.
Woren Buffet powiedział: Gdy znajdziesz się w dole - przestań kopać. Chociaż czasem gdy wyskoczyłeś z tą ziemią z dołu to się opłaciło. Ale ja już zaczynam wątpić ze oni zrobią kolejną grę zanim sztuczna inteligencja będzie robić całe gry tego poziomu. Tylko przebranżowienie się widzę tu na jakąś przyszłość. Gdy się przebranżowią na sztuczną inteligencje. To może odkupie swoje akcje.
Nie pomyślałbym ze dożyje czasów ze Ja i Dareczek będziemy opuszczać pokład. Raczej myślałem ze przekaże akcje wnukom w spadku. Bo bedą tak rosły po sukcesie Reala2, Reala3, Symulatora Nurka i Dark Moon ze będzie 500zł za akcje. Ja miałem mniej akcji dało się wysypać od razu po premierze Dark Moon. Dareczek nie ma tego luksusu. Ale mimo wszystko chciałbym tu wrócić. Jak by było pod co. To chyba Syndrom Sztokholmski. Chce wrócić do tego dołu w którym siedziałem 5 lat?
Na szczęsćie mam też dużo srebra. Cześć typowo sam złom z PRLu srebny. I cześć dobre wyjątkowe roczniki z IIRP. I chyba srebro w koncu odjezdza złotu na co liczę od 5 lat. Już od 3 lat nie dobieram srebra ale wcześniej było grubo potrafiłem za 20 tyś dobrać podczas jednego targu staroci w bytomiu.
Wcześniiej w latach 2015-2020 też kupowałem. Już sam niie wiemm ile mam w tym srebrze musiałbym je odkopać. Bo nie pamiiętamm. Co tam zakopałem. Stara dobra piiracka metoda. Zakopać gdzie niikt nie wie. Narysować z 5 map dla spadkopierców jak bym się przekręcił od chlaniia jedna właściwa.
Walczcie, tylko wy zostaliście, najdzielniejsi i najodważniejsi. Sprzedajcie co macie i kupcie tyle akcji ile możecie. Nie potrzebujemy nowych info aby polecieć na 1zl. A może nawet na 2 zł. Do boju