• Święty Mikołaj Autor: ~MirekM [5.184.194.*]
    Na 6 grudnia będzie prezent od Świętego Mikołaja
  • Re: Święty Mikołaj Autor: ~pg [79.190.247.*]
    bym sie nie podniecał , wydaje się że teraz jakaś korekta wisi bo cykaja cykają i wycykać nie mogą pow. ok 15 ,30 , po wynikach może być jakis zjazdeczek .
  • Re: Święty Mikołaj Autor: ~Memory [91.214.0.*]
    Wyniki juz są znane. Nic sie nie zmieni. Moim zdaniem widać, że od dobrych dwóch tygodni zbieranko leci.
  • Re: Święty Mikołaj Autor: ~Mecenas [5.173.203.*]
    Dokładnie, kurs jest moment przed wybiciem w nowe rejony. Przez ostatnie pół roku został już dużo razy testowany i wymęczony..
    wyniki sa znane liczbowo natomiast co się skąd wzieło znane nie jest, a po szacunkach było spadanie, tylko silne łapy zatrzymały dalsze spadki bo sypanko było co pisałem zresztą znacznie wcześniej , ważne jest także otoczenie i ogólny sentyment na rynku a przyszły tydzień w usa a tym samym u nas nie musi być wcale optymistyczny
  • Re: Święty Mikołaj Autor: ~da-mo [83.26.224.*]
    I nie będzie, nie ma się co łudzić.
  • Re: Święty Mikołaj Autor: ~MirekM [109.243.5.*]
    Uwierz w Świętego Mikołaja bo Cię zaskoczy.
    ten mikołaj może być chwilowy i tak jak z prawdziwym - był ale nikt go nie widział wspinamy sie po ścianie strachu małymi korpusikami od pary dni na małych obrotach . Wolałbym aby inaczej to rosło bo jak przyjdzie co do czego to trudno bedzie wyskoczyć zachowując zysk z ostatnich szczytów , no chyba że ma się kapitał na grę w bierki to to co innego
    ee chyba miałem racje , czy się myle ? zobaczymy o 17
    jak widać miałem rację

od ponad 20 lat bawię się akacjami , i z mikołajem to jest tak że jak cały rok rośnie ( na szeroki dołek był rok temu w X) to mikołaj raczej nie przychodzi . W ogóle doświadczenie gieldowe nie tylko, ale i życiowe uczy że jak większość na coś czeka to to nie następuje, innymi słowy większość prawie nigdy nie ma racji
[x]
MIRBUD -1,49% 13,24 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.