Jak to możliwe że akcjonariusze nie mają pojęcia czy spółka stawia produkcje i na jakim etapie to jest? I nie ma konkretnych informacji w raporcie, co to za tajemnica? Przecież w raporcie powinni się spowiadać z takich rzeczy a nie ciągle kopiowanie tych samych pustych frazesów. Jak można przycisnąć o dodatkowe informacje ze spółki?
Ale co ty wklejasz? Oni przecież kasę z emisji mieli inwestować w postawienie produkcji w dużej mierze na terenie Polski. Poprzez podwykonawców z jakimś magazynem w okolicach Warszawy gdzie ma się odbywać kontrola jakości (szukali przecież pracownika do tego) Co mnie obchodzi jakiś niedomknięty temat Tajwanu? Od tamtej pory wszyscy martwią się o łańcuchy dostaw i nikt nie chce być zależny od małej wysepki.
Zatrzymałeś się chyba w czasie trochę, co? :-) Ja pytam osób które wiedzą coś spoza komunikatów z 2023 bo po tym czasie sporo się zmieniło, np inwestorzy włożyli KILKANAŚCIE milionów złotych..
Niech do was w końcu dotrze ,produkcji tutaj nigdy nie było nie ma i nie będzie!!! Spółka nie powstała w tym celu. Na-BICI,Tajwany,Teksasy ITP to wszystko brednie dla 2-nów.
Dla uporządkowania, Coopera miała maks 820 tys akcji Adiuvo w którymś momencie, poprawcie mnie jeśli się mylę. Przyjmijmy nawet że wydali 1,5 mln zł na to.
To teraz Airway; Tiger ok 18 mln akcji Coopera ok 23 mln akcji, może już więcej (?) Kroner ok 2 mln akcji
Razem objęte prawie 45 mln akcji po 34 grosze czyli niech będzie okolice 15 mln zł !! Tego się nie da przepalić tak o, kasa jest konkretna i to poszło moim zdaniem na ułożenie produkcji OC i Cuffixa, sprawy regulacyjne, ISO i takie sprawy.
A czy mam rację? Na pewno niedługo się o tym przekonamy.
Ferdek a mi szkoda ludzi ktorym nie dales kupic akcji po 23-25 groszy szerzac klamstwa o bankrucie. A sam z ekipa zbierales i wywalales na podbitce, taka prawda.
Pisalem ze podbitka będzie i dystrybucja, naganiaczu...a bankrut tak bankrut co nie splaca kredytu tylko ciagle przesuwa terminy... tobie niewsmak to ze malo ludzi kupowalo na podbitce od was