domyślam się że kolega zdaje sobie sprawę z faktu o jakich kwotach rozmawiamy i o co na PXM toczy się gra ale nie wyjaśniajmy dogłębnie zagadnienia bo zaraz się zlecą i zrobią 12 zł na papierze do końca roku a ten pułap cenowy ma być dopiero luty/marzec
grzejesz pod tym silnikiem, grzejesz, ale towarzystwo stoi na parkingu, pali tytoń k. przepełnionego toi-toi i czeka, nie wsiada nawet po tak zachęcającej podpowiedzi. Jak dojdziemy do 7,5 zł, nadal bez akcji, zaczną wściekle naganiać na spadki, bliżej 8 odkupią i zarobią 10%, a potem zdziwienie
Ale Pierr do Licie farmazony "Vlad" i "wtajemniczony". Z tym, że Vald robi sobie jaja (już trochę znam te jego teksty z tego forum), ale wtajemniczony chyba na poważnie. Choć może to taki nowy mądry błazen forumowy i też tylko zagrzewa do kupna, przez ironię z podtekstem. Czas pokaże.
Skoro jesteście tacy pewni, to czemu nie wyprzedajecie wszystkich innych akacji i nie kupujecie PXM - zapewne tamte będą miały jeszcze większe wzrosty! Śmieszne naganianie, chociaż każdy kto kupił na to liczy.
Zapora na 6,16 czyli skupują wszystko co poniżej. Taka taktyka. Nie będzie chętnych do sprzedaży to poprzeczka pójdzie wyżej. Ale mogą też straszyć że spada przesypując niżej z wora do wora. Wszystkie chwyty dozwolone.
Dnia 2025-11-27 o godz. 10:53 ~Waldi napisał(a): > Zapora na 6,16 czyli skupują wszystko co poniżej. Taka taktyka. Nie będzie chętnych do sprzedaży to poprzeczka pójdzie wyżej. Ale mogą też straszyć że spada przesypując niżej z wora do wora. Wszystkie chwyty dozwolone.
nie tak dawno kupilem 1000 akcji po 6.13 a kurs zwalili na 5.5 z czymś wiedz dziś moje akcje zostały sprzedane bez zysku ale i nie ze stratą i już nigdy nie skuszę na te akcje
1000 czy 10 000 tys bo 1000 to śmiech na sali trzeba bylo trzymać za 6 miesięcy będziesz mial kilkukrotny zysk, co myślałeś ze dziś kupisz a jutro sprzedaż jak jest zatrzymanie i wybieranie nie rób z siebie pośmiewiska
Dnia 2025-11-27 o godz. 16:36 ~kkk1111 napisał(a): > 1000 czy 10 000 tys bo 1000 to śmiech na sali trzeba bylo trzymać za 6 miesięcy będziesz mial kilkukrotny zysk, co myślałeś ze dziś kupisz a jutro sprzedaż jak jest zatrzymanie i wybieranie nie rób z siebie pośmiewiska
1000 akcji to nawet nie leszcz to jakiś plankton :)
Dnia 2025-11-27 o godz. 16:57 ~zyta napisał(a): > Ja kupiłam po 1,98 ale 35 tysi sprzedałam po 7,5 więc teraz pozostałe mam jakby za darmo i czekam aż będzie po 25 albo wyzej