na wykup opcji, zrobisz to? Czy jednak za swoje to trochę szkoda nawet za pół ceny? Trochę wstyd aby prezes, biznesmen nie chciał własnych akcji, zrób mi prezent i udowodnij że się myliłem, nie bądź miękiszon xD Bądź w końcu wodzem dosiądź konia daj przykład idź na wojnę, pokaż ulicy że umiesz walczyć nie tylko produkując mapy i plany bo na makiecie każda wojna wygląda inaczej niż w realu, morale twoich żołnierzy siada, więc daj sygnał do walki xD Jakoś mi lepiej po ciemnej stronie mocy, pozdrawiam wszystkich ja tajny agent KRET
Niestety Ben tego nie wykupi, co może podziałać negatywnie na kurs. W Sovereign, swojej drugiej firmie, też nie wykupił opcji, zatem i tu nie jestem optymistą. Tam kurs od tego czasu spadł z 0,80 AUD do obecnie 0,50 AUD, choć to niekoniecznie z tego powodu, a raczej decyzji państwa Malawi o utrudnianiu firmom wydobywczym warunków eksploatacji. No ale kontekst negatywny jest.
Bez kasy z ARBITRAZU nie ruszy a spadki mozliwe do 1,8 ale to szybko skonsumują Na plus i to duzy sa odsetki bo te rosną co miesiąc o ok 6 mln na koniec roku 83 mln odsetek
Opcje sovereign były związane z kamieniem milowym projektu, którego nie osiągnęli - nawet nie mogli zrealizować. Nie wiem jak jest z Grx, nie chce mi się szukać.
Beniu za 1 zł nie chce swoich akcji, a wy się poklepujecie dalej że jest super, nie jest to dziwne skoro takie perspektywy ma spółka, złoto, miedź, 1.3 miliarda czystego hajsu z arbitrażu, a biznesmen nie chce akcji swojej spółki, ba... nikt inny nie chce co widać po kursie i obrocie. Beniu jednak woli przewalić nowe akcje przez swój fundusz i dostać już czysty hajs do spółeczki, taka jego wiara we własną spółkę. Ciekawe po ile teraz zrobi emisje, liczycie na 1.6, a może już zrobi po 1.4? Ale przyznać mu trzeba, że biznes wymyślił niezły bo tyle lat małą łyżeczką ale skubie i trwa nic nie robiąc, to przeleci samolotem, to pojeździ skuterem na Grenlandii, odwiedzi muzeum jedno drugie, żyć nie umierać, a jak wydrenuje GPW to ma jeszcze kilka giełd i może kolejne arbitraże i to wszystko trzema pracownikami w pięknym biurowcu, zazdroszczę mu i dlatego taki jad z KRETA wypływa xD
Dnia 2025-11-27 o godz. 16:34 ~grx napisał(a): > to Ty prawdziwy fund1??? co oni Ci zrobili? ponoc masz akcje po 1 zł....ja mam po 2.20 zł i jakos daje rade
Ciemna strona mocy mnie zwerbowała, musze pomóc Jedi bo nikt nie chce oddawać generał K się denerwuje, walka jest nie równa, a planet do podbicia jeszcze wiele. Czekajcie cierpliwie a będzie wam dane xD
Kupi ten BEN czy nie kupi o to jest pytanie? Jak dla mnie to biznesmen miękiszon, który sam nie wierzy we własną spółkę, ale cóż nadzieja umiera ostatnia. Ja się przyznałem, niektórzy to też już wiedzą ale jeszcze wypierają, chodźcie na ciemną stronę mocy ona was uwolni, poczujcie moc MBG i Jedi xD
Kupi pokaże pazur i kupi zobaczycie że ma jaja, ja wirze w niego i w tą spółkę. Ben by nie zostawił akcjonariuszy na lodzie to biznesmen i wie kto go żywił przez wiele lat, teraz nas nie zostawi samych, pamiętajcie złoto, miedź no i 1.3 miliarda czystej gotówki w walizkach już leci i jeszcze jest jedno o czym się nie chwalą, ale zdradzę... Na Grenlandii znaleźli statek UFO z Plejad i bedą nowe technologie, brawo BEN tak trzymaj jestem z tobą xD
Wstaję jutro a tu ESPI, Ben zrealizował opcje i objął akcje za 1/2 obecnej ceny rynkowej, czy to możliwe, czy to tylko był piękny sen? Ben pokaż że nie tylko robisz makiety, plany i pdf ale że wierzysz we własną spółkę i ją kupujesz za swoje nawet za pół ceny rynkowej, ale za swoje, zrobisz mi jutro dzień. Nic z tego bo on wie że to makulatura nic nie warta, prawda?
No i wstałem rano i Ben wykupił opcje BRAWO! Jedi już cię lubią. Powiem tylko że gdyby tego nie zrobił było by bardzo nie ciekawie na kursie i tyle. A teraz miłej soboty życzę wszystkim.