Marek wszystko w swoim czasie na spokojnie do wiosny tutaj wiele się zmieni bo jak wiemy giełda zawsze wyprzedza fakty więc spokojnie przyjdzie na mocne ruchy na Bumechu .
Tak jak pisali trzeba spokojnie czekać do wiosny bo wiele się wyjaśni tak że noga na nogę i nie przejmować się kursem .Bo wiadomo że jak ruszy to znów będą gonić kurs w górę .
Robert - no tak do wiosny sporo się wyjaśni a ja mam czas spokojnie poczekam nawet 2 lata traktuje inwestycje tą jako długoterminową i tego się trzymam .Będzie dobrze zrealizują to co planują to mogę nawet tutaj być dłużej gdyby np. jakieś dywidendy były .Zobaczymy co będzie za rok 2 lata wtedy będę myślał .Teraz jest najlepszy czas na spółki zbrojeniowe bo będą miały masę zamówień przez najbliższe lata więc nie widzę lepszej inwestycji obecnie .
Wiadomo Piter że tak dobra strategia to klucz do sukcesu każda inwestycja potrzebuje czasu .Ja czekam do wiosny i zobaczę co będzie jeżeli plany będą realizować zostaje na dłużej znacznie .
Byłem wcześniej na innych spółkach też długoterminowo i przyniosły mi spore zyski i tego trzymam się i w ten sposób inwestuje .Nie inwestuje na tydzień czy dwa tylko minimum to 2 lata .Mam spółki nawet z 5 letnią inwestycją które dziś wypłacają dywidendy i nie sprzedaje ich póki co bo nie widzę sensu .
A tak z ciekawych mam też LPP już ok.7 lat ale póki płacą dywidendę nie wychodzę chociaż już wiele razy mnie kłusiło bo mam ładny zysk ale stwierdziłem że nie ma sensu skoro dają profity co roku .
To będzie długi okres dla Zbrojeniowki bo Rosją będzie się szykować na Europe więc będą się wszyscy uzbroić na potęgę .Tym bardziej że na USA nie ma co liczyć bo oni się boją Chin więc będą zbroić siebie .