I o to im chodzi, mamy wpaść w panikę,żeby oddać jak najtaniej. Pamiętajmy, że muszą odkupić miliony akcji, więc kurs poszybuje w kosmos. Kto nie ma nerwów, wystawić zlecenie po cenie jaka nas interesuje i zapomnieć.
Te rady, żeby trzymać bo szorty muszą odkupić wielu pisało jak spadło na 170 potem 160, 150, 140, 145 etc, ja się złamałem przy 141 zł i żałuje ze tak długo trzymałem (zaliczyłem
mega stratę, ale patrząc na obecną chwile gdybym trzymał byłoby jeszcze gorzej). Każdy powinien sam podejmować decyzje i nie ma co tu nic sugerować.
90 tam jest mocne wsparcie, które padnie wiosną po złych zimowych wynikach i dalej dno 30 zł bo nic nie będzie wiecznie rosło, a co urosło bezpodstawnie?- musi jeszcze mocniej spaść. A tu nadal słabe wyniki
a ja zaczekam co powiedzą biegli w raporcie za rok 2025 , i jak on będzie wyglądał Jedno jest pewne lepiej stracić okazje niż pieniądze , bo jak widzisz jeżeli stracisz jedna okazje to to za chwile pojawia sie nowa a z pieniędzmi juz tak niestety nie jest