• Mały quiz Libertowy Autor: ~inka [195.93.222.*]
    Mały quiz Libertowy Niech każdy poda swój typ na koniec listopada ile będzie kosztować liberty?
    Drugi quiz jest taki Niech każdy powie po ile by sprzedał liberty?
    Czekam na odpowiedz ? Bez ściemy
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~znawca [82.177.133.*]
    ja kupowalem od 70 gr i obstawiam na koniec listopada grubo ponad zlotwke, jest to tylko kwestia czasu bo widac ze ktos zbiera
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~marek z wawy [84.38.85.*]
    Będzie tak :
    pazdziernik - 90gr
    listopad - 1.25zł
    koniec roku - 2,8zl
    styczniu 3,00zł

Druga opcja taka :

pazdziernik - 1.15zł
    listopad - 1,9zł
    koniec roku -2,65 zl
    styczniu 2,9zł

na koniec 2010roku 10 zł hee spoko było

Oby się nie mylił
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~mozarella [217.113.225.*]
    koniec listopada - 1,55, sprzedam za 2,
    2010 - piękna dywidenda, grudzień 2010 - ok 4-5 pln
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~Ija [83.2.103.*]
    Jak myślicie wyjdą lisy z nory i pokażą swoje >5% akcj?
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    oczywiście że wyjdą , szybciej niż myślicie;)..
    jeszcze w tym tygodniu,
    dziś obrót ponad 6%, kolejny dzień duzych obrotów.
    zgodnie z przepisami najdalej w piątek przeczytamy o nowym akcjonariuszu, nie liczę spółki Art NEW media, która wchodzi w tym miesiącu na giełdę a kasę z emisji pakuje w Liberty
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~qodesz [192.168.8.*]
    Zgadzam się z prognozami Marka chociaż przy 2 pln na początku listopada ręka by mi drnęła :) a to że grubaski się pokażą to pewne jak 2X2=4 po obrotach widać że "się zagęszcza", zastanawiam się tylko skąd tyle zamieszania wokół tak niewielkiej spółki jesli ktoś oprócz bankiera ma ciekawe info niech się podzieli :)

pozdrawiam
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~szmata [83.23.214.*]
    po nickach i tk uczestników dyskusji WIEM, że w przyszły piątek będzie w okolicach 70 groszy - zaś w końcu listopada ok 80 gr
    ubieranie trwa chacha
    jeszcze niech andypandy i sierżant sztabowy się odezwą a sukces Liberciak ma gwarantowany
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~do szmaty [82.177.133.*]
    i co szmata?? jak jestes honorowy to napisz gdzie i kiedy spisujemy u notariusza tranzakcje? cwaniaczku
    MAMY NOWEGO NA POKLADZIE
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~pzdr [82.177.133.*]
    szmata jak taki pewny jestes kursu to sprzedaj mi te akcjie ktore masz podpiszemy umowe u notariusza dam ci za nie 80 gr za tydzien w piatek
  • Re: Mały quiz Libertowy Autor: ~Michal [193.163.248.*]
    Widze dwie opcje:

1) W najblizszych dniach atak na 1.1 PLN i sie nie powiedzie, cena moze i przebije opor ale tylko tymczasowo, cana na koniec listopada grzeznie w kanale o dolnym ograniczeniu 90 gr a 1 PLN gornym.

2) W najblizszych dniach nastapi atak na 1.4 i sie nie powiedzie, cena moze i przebije opor ale tylko tymczasowo, cena na koniec listopada grzeznie w kanale o dolnym ograniczeniu 1 dolnym i gornym 1.1

Obstawiam wariant 1 i mam zamiar sprzedac za 1.1, potem odkupic za okolo 1 pln albo i nizej i poczekac do kolejnego ataku na 1.4

Pozdrawiam
[x]
LIBERTY 0,00% 0,25 2018-06-04 09:02:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.