Mały quiz Libertowy Niech każdy poda swój typ na koniec listopada ile będzie kosztować liberty?
Drugi quiz jest taki Niech każdy powie po ile by sprzedał liberty?
Czekam na odpowiedz ? Bez ściemy
oczywiście że wyjdą , szybciej niż myślicie;)..
jeszcze w tym tygodniu,
dziś obrót ponad 6%, kolejny dzień duzych obrotów.
zgodnie z przepisami najdalej w piątek przeczytamy o nowym akcjonariuszu, nie liczę spółki Art NEW media, która wchodzi w tym miesiącu na giełdę a kasę z emisji pakuje w Liberty
Zgadzam się z prognozami Marka chociaż przy 2 pln na początku listopada ręka by mi drnęła :) a to że grubaski się pokażą to pewne jak 2X2=4 po obrotach widać że "się zagęszcza", zastanawiam się tylko skąd tyle zamieszania wokół tak niewielkiej spółki jesli ktoś oprócz bankiera ma ciekawe info niech się podzieli :)
po nickach i tk uczestników dyskusji WIEM, że w przyszły piątek będzie w okolicach 70 groszy - zaś w końcu listopada ok 80 gr
ubieranie trwa chacha
jeszcze niech andypandy i sierżant sztabowy się odezwą a sukces Liberciak ma gwarantowany
1) W najblizszych dniach atak na 1.1 PLN i sie nie powiedzie, cena moze i przebije opor ale tylko tymczasowo, cana na koniec listopada grzeznie w kanale o dolnym ograniczeniu 90 gr a 1 PLN gornym.
2) W najblizszych dniach nastapi atak na 1.4 i sie nie powiedzie, cena moze i przebije opor ale tylko tymczasowo, cena na koniec listopada grzeznie w kanale o dolnym ograniczeniu 1 dolnym i gornym 1.1
Obstawiam wariant 1 i mam zamiar sprzedac za 1.1, potem odkupic za okolo 1 pln albo i nizej i poczekac do kolejnego ataku na 1.4