Od póltorej miesiąca zjechaliśmy wszyscy na zielonych oparach rozmieniło wszystko po drodze co było możliwe podwójne dołki wsparcia gdzie logika gdzie jest Andy i Black naganiał ???? Tych spadkow nie wytrzyma najdwardszy wkówi sie i odda gdzie logika po 13 nie oddam po 12 nie oddam kupuje po 14 bo jest swietna na rynku fart żał nie kupić a na 10 zl zabierzcie tego gorącego kartofla.bo parzy mnie okropnie nie chce tego nigdy wiecej.
Przyznaje ci rację , dla zarządu drobny akcjonariat sie nie liczył a sam Solorz w późnym wieku przedstawiał własny interes nad resztą , kłótnie tylko i kłótnie, to jest nie normalne że ludzie potrafią być tacy inni .
Kiedyś na GANCIE straciłem 200 tys. Najważniejsze jest zdrowie a kasę sie zarobi. W cowid19 ze 130tys zrobiłem 550tys . Nie trać nadziei przyjdzie czas to odrobisz kasę . Teraz to trzeba by sie ewakuować z GPW bo przyjdzie korekta to minimum 20% w dół poleci .
Calky czos apelowolzech byscie szanowali piniondz. Latwiej go roztrwonic anizeli zarobic. Wydaje mi sie, ze to jeszcze nie jest dolek dolkow. Ale nic wincyj Wom juz nie napisza. Trolle wzrostowe i gl upcy niech Wom doradzaja. Jo sie usuna w cien. Powodzenia i udanych inwestycyji.
Może cię pocieszę Hugo ja też mam średnią ponad 16 i aktualnie 400.000 na minusie. Łudziłem się przy 14 że to już koniec potem przy 13 i 12. Teraz już się pogodziłem ze stratą nie wiem ile jeszcze spadnie ale przy mojej stracie jest mi to już obojętnie. Niepotrzebnie słuchałem tych co już tu ich nie ma o tym że odbije i że to dobre poziomy. No ale to moja wina. Powiedziałem żonie o sytuacji i jest mi dużo lżej na umyśle i duszy. Nie wiem kiedy i czy w ogóle to odrobię tutaj ale naprawdę jest mi to już obojętne. Na pewno jak sprzedam to już daje sobie spokój z giełdą, szkoda nerwów. Życzę ci żebyś odrobił te straty tylko się nie spiesz. Głowa do góry. Pozdrawiam.
Ręce pod tyłek
Dużo juz nie spadnie
Ja mam 200 k w plecy od 15
To jedt moj trzeci swing z cyfrowym
Pierwszy od sredniej 12 do sprzedazy po 16
Drugi od 16 do 17.50
Nie spodziewalem sie ze az tak zleci ale teraz poziom wyjscia to minimum 18-20
A jak zlapie silny trend to i dalej potrzymam
Jak ktos kupuje po 16 i wywala po 11 to mnie smieszy
Wszystko to tylko kwestia czasu
Nie dla takich gielda
Panowie, zachowajcie spokój. To zaplanowana akcja a kondycja spółki nie ma nic do tego. Zobaczcie sobie na strate PGE która idzie w miliardy a mimo to ks się trzyma. Potraktujcie to jak np roczna lokatę. Byłem już na spółka gdzie fundusze wywalały akcjami np Allegro i roku szaleństwa wszystko wróciło z nawiązką. Tu mimo zawiłej sytuacji rodzinnej jest zysk a cps dysponuje żywa gotówką. Ta rekomendacja mogła by być nawet na 5 złotych ale czy to znaczy że tyle są warte akcje? Ktoś za to zapłacił by wywołać okreslony efekt. Jest jak jest, zrobić...mamy zablokowane pieniądze na długo. Głową do gory i nigdy się nie poddawać, prędzej czy później ten kto zbija kurs dostanie rachunek do zapłacenia i będzie musiał go uregulować a sytuacja się odwróci.
Dnia 2025-11-26 o godz. 09:39 ~Hugo napisał(a): > Po 11.40, średnia 16.50 strata 120 tysięcy. Już pi mnie
błąd nie inwestuje się tyle kasy w pojedynczą spółkę ,ja sprzedałem połowę cyferka po 13 cus tam myślę odkupić w okolicach 10-9 złociszków zwykle kupuję za 5 tysiaków pojedyńczą spółkę więc takie spadki nie bolą a zyski mogą być duże to trochę jak opcja minusem tej strategi jest to że musisz być na bierząco z kursami wielu walorów....
Hej Panowie! Głowa do góry. Też siedzę na tym Polsacie… 33%w plecy. W życiu bym się spodziewał że tak spadnie. Starej nic niemowie i liczę że się odbije.
Teraz to bez sensu sprzedawać. Jak zawita 9 zeta to odpalę CFD longa i popatrzę co będzie. Kasa zablokowana fakt ale czy ten Polsat faktycznie tak mało powinien kosztować…? Prawda jest taka że ludziki co są do przodu na giełdzie przez cały rok będą wywalać towar aby niepłacic podatku (sam mam do zapłaty więc pewnie trochę się pozbędę).