I wszystko jasne, miłek otwiera w galeriach sklepy hurtowo gdy coraz mniej ludzi tam chodzi. Sprzedaż detaliczna od miesięcy rośnie a w ccc nie. Zła strategia firmy i tyle w złą stronę idą.
Jasne tylko CCC ma tez sklepy w centrum miasta jak u mnie np. Poza tym obuwie czy ubrania to rzeczy które ludzie zawszę będą kupować. Osobiście ja praktyczne zawszę kupuje buty stacjonarnie mimo że zdecydowaną większość kupuję online.
To jest prawda i nie od dziś znana. Ja się kiedyś zastanawiałem dlaczego w stanach zjednoczonych dominują parki handlowe, a teraz po latach zrozumiałem jak weszły do nas. Galerie przetrwają ale nie wszystkie i nie w takiej formie. Parki handlowe mają znaczną przewagę, bo są bliżej, są tańsze w otwarciu i utrzymaniu, jest ich więcej, łatwiej się im dostosować do zmieniających się warunków i do kryzysów. To jest bardzo ciekawe jak trendy zakupowe ewoluują w czasie.
ta aaa, najlepiej pod chmurką albo na bazarek jak zaczynał Milek, kto ma coś kupić to sklep znajdzie a to czy galeria czy park handlowy nie ma znaczenia bynajmniej dla mnie