Za kilka dni witamy 2 złocisze czy 130 zł wymarzone ? A pamiętam tych naganiaczy i co mnie obrażali jak pisałem ze to ściema, ile kasy ludzie stracili przez tych naganiaczy??
Trochę potrwa zanim powitamy 2 zł. Ale kierunek jest znany.
Naganiacze już zniknęli. Jak widać zarządowi skończyła się kasa na ich opłacenie. To raczej zły znak. Wiele wskazuje na to, że upadłość jest całkiem realna. Przy stałych stratach wręcz oczywista. A kolejnych akcji już nie uda się wyemitować. Przez wiele lat spółka utrzymywała się tylko z tego. Co stanie się, gdy nie będzie emisji akcji? Do spłacania są również kredyty.
Trochę potrwa za nim będzie handel po 2 zł ? Nie żartuje. Zależy od wyników, jak będą słabe to wydaje mi się ze szybko może być zniżka do powiedzmy 2.9. Tu jest tyle obietnic niespełnionych, tyle kłamstwa :( Gdzie mają lek ?? Gdzie mają molekułę o której zapowiadał mietek ? ktoś odpowiedz mi proszę
Już pisał o upadłości i o 2 zł dawno temu może r temu UB więcej i nic z tych zapowiedzi się nie sprawdziło a wręcz będzie odwrotnie z tego co wiadomo wszystko rozruch linni trwa i przyszłość będzie lepsza a trolle spadziowe zaczynają wyć.
Szkoda pisać tak? to ile ulica zarobiła na obietnicach włodarzy? gdzie jest molekuła? gdzie są pieniądze z umowy? Jak tak jest pięknie to dlaczego walor ciągle traci i co jakiś czas są tylko dodruki papieru. Mamy lek? Mamy tajemniczego inwestora? Tak mamy ulica nim została! Mamy pieniądze zarobione z umów? Ilu prezesów uciekło z tej spółki w ciągu pięciu lat? Jaka byłą inflacja w tym czasie? Merytorycznie proszę.
Tylko pozew zbiorowy np. 300-500zł od osoby x ilość robi ogromną kwotę na walkę w sądzie z nieuczciwym prezesem. Ale jak to bywa że wolisz kupić akcji trochę niż isć do sądu aby prezes się wytłumaczył że działał na szkodę akcjonariuszy albo ze nic nie robił itd. Decyzja zależy tylko od Ciebie Ciebie Ciebie! inaczej mozecie se te bzdury wypisywać ile chcecie że będzie po 2zł po 3 zł po 6zł czy 30zł.
Od 3 lat słyszę o 2 zł a tym czasem było 9,90 :))) fachowcy!!! Wbijcie sobie do tych tępych łubów ze poniżej 3,50 nie będzie już nigdy!!!! N I G D Y ! ! ! Zrozumieli baranki???? :)))) a 10 zł szybciej niż wam się wydaje!!!