j.w. Ja osobiście czekam na czwartek. Kilka cytatów: 1. " Przed nami czwarty kwartał, który zapowiada się bardzo mocno i wszystko wskazuje na to, że będzie to jeden z najlepszych okresów w historii Spółki pod względem wyników. Zakładamy, że cały 2025 rok zakończymy zgodnie z naszymi wewnętrznymi założeniami, zarówno pod względem rentowności, jak i wypracowanego zysku - dodaje Maciej Posadzy. " 2. " Portfel zamówień osiągnął rekordowe 812,8 mln zł, co oznacza wzrost o 38 proc. rdr. Spółka utrzymuje wysoki poziom aktywności w obszarach energetyki i systemów bezpieczeństwa.": 3. "(...) 249,6 mln zł przypada na realizację w 2025 roku, 375,5 mln zł w 2026 roku, a 187,8 mln zł w latach 2027-2028. " Z mojej perspektywy zarząd prowadzi fatalną komunikację, która posypała się po zmianie prezesa- ten który jest obecnie sobie nie radzi co najmniej z komunikacją o czym świadczy potężny spadek przy ogromnym obrocie. Albo robi to celowo (z jakiego powodu łatwo się domyślić) albo po prostu jest niekompetentny w obydwu przypadkach zawsze trzeba pamiętać o konsekwencjach prawnych bo strona która traci zawsze może próbować dochodzić swoich praw Panie Prezesie.
Dobrze że oddają, sypią aż miło, ja zbieram, dziękuję, choć niżej raczej im się już nie uda zejść bo dużo osób zbiera na tym poziomie, znając możliwości najbliższych lat.
Te poziomy będą tylko miłym wspomnieniem, słabe ręce zawsze oddają papier wtedy kiedy nie potrzeba dlatego 90% osób traci na giełdzie. Proste.