• Bardzo dobra spółka. Autor: ~niemota [31.0.82.*]
    Akcje leżom i czekajom. Dobrze się je ma. Lepiej mieć niż nie mieć.
  • Re: Bardzo dobra spółka. Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Moje akcje czekają na upadek tego gniota i odwrotne przejęcie przez inny podmiot
  • Re: Bardzo dobra spółka. Autor: ~vacarius [79.185.161.*]
    Jeszcze ze dwie emisje i sobie bedziesz mógł za te akcje taniego whiskacza kupić
  • Re: Bardzo dobra spółka. Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Korulski też o tym o tym wie.Cena nominalna 10 groszy.Korulski ma po 1,6.Dostanie rykoszetem po portfelu.Jeśli obejmie po 10 groszy to nie wrzuci tak łatwo drożej w rynek.Moja dobra rada dla niego.Patrz chłopie co robi Patro.Darmowe prawo poboru dla akcjonariuszy.I mamy odlot w kosmos.Nawet bez gier.A przed ogłoszeniem tego faktu dobrze by było podpisać ciekawy list intencyjny.Kto ma akcje zyska bo nawet jak minie pierwszy złoty strzał to spadek i tak nie zaboli.A potem można zrobić scalenie akcji.jak najwyższe aby było mało akcji i niski FF.Wtedy będzie wysoki kurs łatwo utrzymać i kręcić lody
  • Re: Bardzo dobra spółka. Autor: ~Git [89.151.21.*]
    dareczek widziałes ja prezes płacił 1,6 za akcje bo ja nie.Niby kupil za tyle a pieniądze trafiły do spółki czyli do jego kieszeni.Jestescie sponsorami tego badziewia
  • Re: Bardzo dobra spółka. Autor: vacarius [46.134.84.*]
    Ile wypłaty pobiera prezes? Kupiił akcje aby było na jego wypłaty. Przy takich efektach działalności wstyd sobie dawać więcej niż minimum krajowe.
[x]
JUJUBEE -5,17% 0,55 2026-05-14 16:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.