• Czy jest nadzieja ? Autor: ~Grześ [83.31.42.*]
    Zatrzęsło znów mną gdy spadło poniżej 12...kupiłem po ok 14 2 lata temu i nie sprzedałem jak było po 16 i tak czekam az wróci na te 16 :-) jak myślicie, jest nadzieja że coś się odmieni czy tak te 13 to max? jak się nie znałem na giełdzie tak mi zostało...
  • Re: Czy jest nadzieja ? Autor: ~Green [109.243.223.*]
    Też trzymam po 19
    Kilka spółek po padace się podniosło po latach mojej obserwacj tu jest nadzieja w branży KPO TRANSFORMACJA ITP
  • Re: Czy jest nadzieja ? Autor: ~Grześ [37.225.81.*]
    Ja taki geniusz jestem, że nie dowiem się nic o firmie głębiej i tak trochę powierzchownie czytając wkladam pieniądze... kupiłem tak też elkop za ok 2,6 i tak wisze... Psyche mam chyba za słaba na te giełdę ...
  • Re: Czy jest nadzieja ? Autor: ~atomek [46.205.199.*]
    Dnia 2025-11-25 o godz. 20:01 ~Grześ napisał(a):
    > Ja taki geniusz jestem, że nie dowiem się nic o firmie głębiej i tak trochę powierzchownie czytając wkladam pieniądze... kupiłem tak też elkop za ok 2,6 i tak wisze... Psyche mam chyba za słaba na te giełdę ...

Nie Ty jeden, jak Cię to pocieszy, robi tutaj i w innych miejscach szacownej GPW za wisielca.
    Poznawanie fundamentów również niekoniecznie się na GPW przekłada na zyski. Taki to już twór.
    Jest jednak pewna zasada - większość nawet większych śmieci raz na jakiś czas lubi odbić więc o ile nie kupiłeś na samej górce...
    Ewentualnie uśredniania czar i zostajesz wtedy inwestorem długoterminowym:))
[x]
REMAK 1,36% 11,15 2025-12-23 17:03:00
2025-12-23
Wypowiedzenie umowy ze skutkiem natychmiastowym
2025-12-18
Zawarcie Aneksu
2025-12-17
Zawarcie Aneksu
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać