Zatrzęsło znów mną gdy spadło poniżej 12...kupiłem po ok 14 2 lata temu i nie sprzedałem jak było po 16 i tak czekam az wróci na te 16 :-) jak myślicie, jest nadzieja że coś się odmieni czy tak te 13 to max? jak się nie znałem na giełdzie tak mi zostało...
Ja taki geniusz jestem, że nie dowiem się nic o firmie głębiej i tak trochę powierzchownie czytając wkladam pieniądze... kupiłem tak też elkop za ok 2,6 i tak wisze... Psyche mam chyba za słaba na te giełdę ...
Dnia 2025-11-25 o godz. 20:01 ~Grześ napisał(a): > Ja taki geniusz jestem, że nie dowiem się nic o firmie głębiej i tak trochę powierzchownie czytając wkladam pieniądze... kupiłem tak też elkop za ok 2,6 i tak wisze... Psyche mam chyba za słaba na te giełdę ...
Nie Ty jeden, jak Cię to pocieszy, robi tutaj i w innych miejscach szacownej GPW za wisielca. Poznawanie fundamentów również niekoniecznie się na GPW przekłada na zyski. Taki to już twór. Jest jednak pewna zasada - większość nawet większych śmieci raz na jakiś czas lubi odbić więc o ile nie kupiłeś na samej górce... Ewentualnie uśredniania czar i zostajesz wtedy inwestorem długoterminowym:))