A do ta grok zaktuazliował bazę wiedzy widzę
No rzeczywiście prognozy urosły, ciekawe czy to nie jakiś dziwny zabieg żeby się okazało że wynik gorszy od konsensusu
Gracz ty to prospadkowy jesteś jak nie premiera w 2028 to słabe wyniki
Sprawdź sobie ile analitycy prognozowali zysku na ten rok 200 milionów lekko ponad a ty będziesz o słabych wynikach jak by miałobyć 160 w kwartał
Ja to nie wiem skąd takie prognozy no chyba że coś zostało grubiej sypniete za cybera w PlayStation Plus
Nie gram na spadki. Chciałbym tu zobaczyć 300. Stwierdzam tylko fakty że na CDPR zawsze leci po wynikach nawet dobrych, a te sa slabe. Nie sa tragiczne, ale nie sa tez super.
Niektorzy optymisci tutaj liczyli na premiere w 2026. A tutaj nawet 2027 nie jest pewny.
Zachowanie kursu od tygodnia przypomina mi sytuację sprzed pół roku, wtedy kurs konsolidował w okolicach 220 a teraz 230 zł i każdy ruch w górę/dół jest gaszony/wyciągany. Wtedy po wynikach było wyższe otwarcie, gaszenie i zamknięcie w okolicach zera, po czym po kilku dniach rozpoczął się rajd na 270 zł, ciekawe czy teraz podobna sytuacja się powtórzy.
Wyniki nie mają znaczenie - kilka mln więcej lub mniej nie robi obecnie różnicy. Tutaj gra się pod mld z nowych produkcji - zrozumcie to raz na zawsze.