• Baton za batonem Autor: ~Jan [31.0.40.*]
    Jeżeli sprzedaje to jakiś fundusz to pogadajcie się na transakcje pakietowe poza rynkiem,a nie wpuszczacie batony na mało płynne akcje na rynek. Tu niektórzy chętnie by inwestowali a nie boczniak półroczny.
  • Re: Baton za batonem Autor: ~jb [185.242.252.*]
    Pewnie że jakiś fund. Nie swoimi pieniędzmi to się łatwo operuje. Cena sprzedaży nie ma znaczenia
  • Re: Baton za batonem Autor: ~Przemysław [46.112.82.*]
    Nie ma co narzekać ja nie miałem w planach kupna ale 28 zł to zwiekszyłem pozycje o 40% i na tym koniec. Ja ferro jako spółkę bardzo lubie i teraz trochę matematyki niech wyniki pozostaną jak rok temu dywidenda 3,1-3,2 czyli 11% plus niech w ciągu 10 lat kurs wzrośnie o 50% i mamy 15% rocznie - mało 15 do 10 i mamy kapitał razy 4, oczywiście pokazałem to jak najprościej się da bo to wszystko jest bardziej skomplikowane.
  • Re: Baton za batonem Autor: ~Jan [31.0.44.*]
    Nie będzie 3 zł to wynika z polityki dywidendy spółki. Uporczywie ktoś uważa kurs i robi to skutecznie , bo nie ma dużego popytu. Przydałby się short squeeze
  • Re: Baton za batonem Autor: ~konrado24 [178.165.176.*]
    takie spolki jak ferro czy toya beda grane w nastepnym roku - teraz nikt nie bedzie wyciagal kursu bo koniec roku sie zbliza, ale od stycznia bedzie nowa gra…
  • Re: Baton za batonem Autor: ~Jan [31.0.47.*]
    Zrobiłbym sobie fajna optymalizację podatkową,ale nie wiem , czy naraz korba się nie odwroci
[x]
FERRO -1,25% 31,60 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.