czy ktoś z MedApp może zabrać głoś i powiedzieć o beznadziei jak panuje w spółce i należy skończyć ten cyrk ? czy zabrać głoś i dać komunikat jasno sprecyzowany co dalej ? tu 20 gr jest tak obłożone batonami na S , tak jak kiedyś 2 zł ale to już pułap !!! : marzenia ściętej głowy
Wlasnie, ja średnia klasa mam 0.25 banki akcji. Jedno info i zlecenia są połknięte bądź wycofane o ile zdazy ktos to zrobic, bo moga pierwsze półkąć od niecierpliwych i wtedy puscic info. Myślę ze juz to na dniach bedzie
Ty masz akcje:) Zrób dobie z nich wycieraczkę. Tu nie trzeba dużej wyobraźni, żeby pomyśleć, jak musi być Medapp w dobrej sytuacji finansowej, że dopuścili do wniosku o upadłość. Gdyby rodzina Z. chciała bronić tej firmy, to by sprzedała jeden samochód i spłaciła zobowiązania wobec ZUS. Jeżeli tego nie zrobiła, to bagno wokół Medapp musi być ogromne:) I pewnie wszystko, co miało jakąś wartość już wyprowadzili do innych spółek lub fundacji.
Okey, odezwe sie w marcu. Mam nadzieje ze trzymasz kciuki. Ogólnie spolki o o ktorych mam zdanie jak powyżej nie wchodze na forum i nie obserwuje ich bo po co ? No ale są groszołapy wszedzie :)
A są długodystansowce :]
tylko tu długodystansowcy są od 2 zł co wieścili 5-10 zł ,a kurs mamy 10 gr i był prawie po 8gr a cena nominalna to 10 gr nie liczę darmowych akcji które sobie przydzielili na szczęście KNF nie dopuścił tych prawie 209mln szt mogą sobie nimi pięknie podetrzeć d...e , i teraz każde podbicie mizerne jak zawsze to cud będzie jak dojdzie do 20 gr i wszyscy będą piali z zachwytu że mają 100% zwrotu bu hahha tak jakby wszyscy kupowali poniżej 10 gr takie bajki to nie przejdą ,a żeby coś się wydarzyło to musi być espi że pozyskali inwestora z kasą i to nie szemraną spółkę z poznania pod kontrolą krzycha , i że mają kontrakty wielomilionowe na systemy CcarnaLife ale to tak jakby ktoś trafił dwa razy pod rząd w lotto ,to może i większe prawdopodobieństwo
600 k tylko teraz do 20 gr co za darmocha hahahahaha to wieki wieki przed sforsowaniem 20 gr czekamy kiedy potwierdzą że niestety upadłość to najlepsze rozwiązanie dla krętaczy i wirrówkarzy z poznania ? czy w tej pyrlandii są jacyś normalni uczciwi ?
gdzie wszyscy co chcieli i piali że biorą i są już na pokładzie ? a tu poniżej ceny nominalnej są akcje i nikt nie kupuje nikt nie tyka akcji a jest tak tanio że poniżej nominalnej to strategiczny może będzie z rynku skupował hahahah jutro 8gr czy niżej ,a jak już wyzerują lub na +1% wywindują to będzie cud nad cuda karnet jest tego przykładem tam jest chyba więcej papieru niż rzeczywiście mają a tylko 41 mln jest dopuszczone a te 256 mln w całości to kosmiczne ilości split by się przydał 100/1 ale to już i tak nic nie da GLEBA TOTALNA
kto nie trzyma ciśnienia i już popuścił w pampersa ,ale podbitka co za wzrosty hahaha cały czas tu skórują do kości z 19.8% już 8,5% jak będzie dobrze to 1,4% może zostanie ,ale jutro to już to co zawsze !!
kto kolwiek widział kto kolwiek wie ????? gdzie Donkonreo ????? ktoryobiecywał 80 gr i mega wzrosty ? czy go nie stać na 10 gr jak ma być po 80 gr oj zacznij zbierać i w końcu kupować bo od naganiania kurs nie urośnie !!!!!!!!! zjazd mocny do piwnicy pewny dzisiaj Słabo to wygląda bardzo słabo czy te 66 szt to ty Donko !!
słuchaj i wyciągaj wnioski jak to taki utwór jak inwokacja z Pana Tadeusza ale tu niestety romantyzm zgubił już nie jednego tu wielka tragedia pędzi z dużą prędkością Upadek wielki zakończenie na dużym minusie !!! i Ty to dobrze wiesz