To co obserwowaliśmy w ostatnich tygodniach było klasyczną akcją , wcześniej zaplanowana przez reżysera. Schemat tu grany był nie jeden raz. Zgodnie z doświadczeniem teraz nastąpi odreagowanie , moim zdnaiem będzie powolne ale ze stałą tendencją. W 2026 zacznie się wspinaczka na północ pod nowe infa oraz uruchomienie funduszy na militaria.
@lol, PKD to sobie możesz rozszerzyć w kilka minut. Nie jestem pewien czy w spółce będzie to aż tak błyskawiczne, ale w 1 osobowej DG robisz to od ręki. W każdym razie, nie ma z tym najmniejszego problemu.
Widzę, że zupełnie nie rozumiesz o co chodzi z PKD.
Nie ma czegoś takiego, że nie możesz robić tego, czego nie masz ujętego w PKD.
I, jak pisali przedmówcy, PKD można dopisać w 5 min. W spółkach również. Robiłem to zarówno dla sp zoo, jak i komandytowej.
Korekta na bumechu może jeszcze potrwać ponad rok.
Chyba, że wejdą w farmacje lub gaming.
Trzeba cierpliwie czekać na kolejne listy intencyjne.
Intencje są najważniejsze :-)
Pozwolę się niezgodzić z Goldfinderem, moim zdaniem tutaj będzie dośc szybki zjazd do bazy czyli na 8 emkę. Mam nosa i zobaczycie to szybciej niż później. Decyzje niech każdy podejmie sam.
Bumech już teraz jest bardzo tani. Obroty obecnie są niskie. W niedługim czasie powrót na 40 i później kierunek 100, a jak się uda 200. Po 8 zeta to było jak za darmo.
Dnia 2025-11-25 o godz. 10:04 ~Goldfinger_Blumstein napisał(a): > To co obserwowaliśmy w ostatnich tygodniach było klasyczną akcją , wcześniej zaplanowana przez reżysera. Schemat tu grany był nie jeden raz. Zgodnie z doświadczeniem teraz nastąpi odreagowanie , moim zdnaiem będzie powolne ale ze stałą tendencją. W 2026 zacznie się wspinaczka na północ pod nowe infa oraz uruchomienie funduszy na militaria.