Myśleli, że można w nieskończoność mamić nowymi kontraktami, enterprise, nowymi branżami, a tu nie dość, że nic z tego nie wyszło, to mamy jeszcze zakup przez Polskę Palantira. Honza już nie da rady wybronić tego za pomocą postów tworzonych za pomocą AI :)
A może zaraz zarząd coś kupi? A nie, czekaj, w ostatniej emisji postanowili nic nie kupować :) Po co, jak można sobie dać darmowe w programie motywacyjnym - mimo braku sensownych wyników :) Firma porażka. A ten od sprzedaży Statistici i SASa już pomógł coś sprzedać? Pewnie tak, jak ten specjalista w USA - klienci walą drzwiami i oknami.
Ani Honza, ani akak. Jedyne na co liczą to, że jest to zbijanie przez cfaniaka, który coś wie i że niebawem będzie umowa. No bo przecież Francuzi kupowali po 77zl. No dobrze, jeśli nawet tak będzie i jest to zmowa, to i tak zdążę do pociągu i tak... ale po co było tak ryzykować ?
To pytanie słyszałam już setki razy, m.in jak niektóre spółki schodziły z 40zl na 3zl. Ale kto to kupił. Zapomnij o tym pytaniu. Ktoś zawsze kupuje bo wierzy, że okazja. Dodam że jak sprzedawałam powyżej 100 zl bo 108 i 109, to wywalam paczkami po 1000 akcji i wszystko schodziło. Ktoś kupował. Tedy zastanawiałam się czy za chwilę nie będzie 130 znów. No ale decyzja była podjęta. Nie ma umów, sprzedaję. No i zobacz gdzie teraz kurs. Ktoś zawsze kupuje ... za duże ryzyko tutaj. Będą umowy wrócę z kapitałem. Nie zarobię może 100 proc ale 70. Wystarczy