Zmiana wyceny udziałów Ongeno przez JRH. Wzrost wartości o 35 mln.
"Emitent dokonuje analizy inwestycji, uwzględniając wszystkie dostępne informacje o wynikach i działaniu Ongeno, pod kątem przesłanek do wyceny metodą skorygowanych aktywów netto lub pod kątem możliwości wyceny Ongeno inną metodą [np. poprzez możliwość zastosowania innego modelu wyceny, jak metoda DCF lub metoda mnożnikowa] lub badając, czy nie dokonano na jej udziałach innych transakcji. Po takiej analizie, podejmowana jest przez Emitenta decyzja o pozostaniu przy obecnej metodzie wyceny udziałów Ongeno lub jej zmianie na inną metodę, jeśli są ku temu określone przesłanki."
Dokładnie wycenić se mogli .. bo będą się z tego rozpisywać dla siebie … i tylko tyle … a kurs tradycyjnie nie drgnie … znamy te numery od 6 lat tak jak kiedyś pisałem synerga jest tylko po to żeby robić rozliczenia papierkowe
Miała być lecz raczej nie będzie, kurs akcji coraz niżej, spekulacji 0 a 5 lat temu pod same wiadomość o terapii poszlo na 4zł a teraz miesiac od komercjalizacji kurs 90%niżej. Gdzieś jest błąd.
NIE WIEM CZY TU SIE JARACIE ?? ONGENO TO INNA FIRMA Z NICZYM NIE ZWIĄZANA TU OFICIALNIE .. TYLKO WAM DO GŁOWY NAWKŁADALI I NIE WIEM NA CO CZEKACIE TU .. NIE MA ŻADNEJ UMOWY OFICJALNEJ ŁĄCZĄCEJ TE SPOLKI CO INNEGO JRH . Tam JEST OFICJALNY UDZIAŁOWIEC MAJĄ Y PAKIET TAM MOŻNA SIE CZEGOŚ SPODZIEWAĆ .. ALE TUTAJ ???? TU TYLKO NA SŁOWO HONORU KTÓREGO NIE MA WAS PRZEROBILI HAHAHA