• dramat !!! Autor: ~zeb [195.248.254.*]
    Uciekłem z tego tonącego okrętu ..ze stratą.
  • Re: dramat !!! Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    jak dołączy większa rzesza wysypujących się to kurs będzie niżej niż w piątek 8 gr rozmienią i 5 gr to będzie już koniec przykrych doświadczeń z oszustami z poznania
  • Re: dramat !!! Autor: ~keri [91.237.77.*]
    kurs już nie wróci na 20 gr bo nikt tym nie jest zainteresowany ,tu musi być konkretne espi że zobowiązania do ZUS są ogarnięte i oczywiście jakieś rezultaty bardzo dobre oczywiście handlowe i że są umowy i to na duże pieniądze ,a nie że testy są przeprowadzane i jak zwykle duże g...o z tego ,a jak nie to upadłość i po temacie z prokuratorem w tle
    widać że zero handlu dzisiaj jak i wczoraj będzie teraz tylko gorzej i słabiej ,a przypominam że było fatalnie i beznadziejnie więc co teraz !! strach się bać spadki i spadki poniżej 10 gr DRAMAT to mało !!
  • Re: dramat !!! Autor: ~keri [91.237.77.*]
    nikt nie chciał brać po 20 gr 18 gr 16gr i spadło na 8 gr podbili niemrawo i nikt nie chce brać bankruta po 10 gr to tylko świadczy ze jak będzie po 5 gr też nikt go nie tknie !!! to jest prawie pewne że to dryfujący BANKRUT !!!! 2 godz handlu, a tu stragan pusty bo wszystko nagnite i przeterminowane dopiero 2,5 k obrotu DRAMAT TO MAŁO !! jak ZUS ruszył to czas na URZĄD SKARBOWY i zacznie się chocholi taniec koniec bliski !!!! chyba do marca nie doczekamy Donkonreo ? ,ale chciałbym się mylić
  • Re: dramat !!! Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Invention ma do wywalenia , Zalewska ma do wywalenia no i fundacja , więc przed upadłością będą chcieli uratować część kapitału ,,, 20 grocholi już nie długo .....
  • Re: dramat przeradza się farsę bu hahaha Autor: ~keri [91.237.77.*]
    chcesz publicznie zadeklarować kupno od nich tych akcji ??? GRATULUJE POCZUCIA HUMORU
    co tam 20 gr podbiją na 2 zł i napiszą że w 2035 zyski będą miliardowe bo w 2020 pisali że będą wielomilionowe bu hahaha tylko zapomnieli że to chodziło o STRATY !!!!!
  • Re: dramat przeradza się farsę bu hahaha Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Sam kupisz jak podbiją cenę , a takich jest wielu ,,, ja mam dużo średnio po 10 grocholi więc mi to lata .....
    to tak to można ja mam po 70 gr więc czekam na 2-5 zł
  • Re: dramat przeradza się farsę bu hahaha Autor: ~Tredx [109.104.153.*]
    Ok
  • Re: dramat przeradza się farsę bu hahaha Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    65gr co za średnia dramat ! może w porywie 20 gr dobiją ,ale nie więcej i na chwilę ale jak nie będzie upadłości bo dla nich to najlepsza opcja
    TKO -12% pięknie się zacznie zdołują do 8 gr ? może następny trup z szafy i upadek stanie się realny
  • Re: dramat przeradza się farsę bu hahaha Autor: ~jj [88.156.136.*]
    Dnia 2025-11-27 o godz. 08:56 ~keri napisał(a):
    > TKO -12% pięknie się zacznie zdołują do 8 gr ? może następny trup z szafy i upadek stanie się realny

To nic, notowanych jest tylko 41 mln akcji, a pozostałe 209 mln szt. ma być wprowadzone do obrotu (w sierpniu podpisano umowę z INC w tej sprawie).
[x]
MEDAPP -0,98% 0,10 2025-12-12 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.