• Efekt Autor: ~Mario77 [188.146.148.*]
    Mizerny zjazd a tu brak sl więc zamiast zebrać to sypacz odal w dobrej cenie. W górę brak pakietów więc nie ma co zebrać jednym ruchem. I tak trzyma na 170 bo nie wie co robić?
  • Re: Efekt Autor: ~Mario77 [188.146.148.*]
    Z drugiej strony nieważne że wyniki są ekstra bo najważniejsze jest AT i dojechanie do wsparcia 172-168. Dobre
  • Re: Efekt Autor: ~qrt [83.8.145.*]
    Obecny kurs jest dla mnie efektem tego że Diagnostyka pada ofiarą swoich szybkich wzrostów. Dużo osób kupowało nisko, więc teraz korekta jest głębsza niż na innych spółkach. Nadal uważam że nie ma co wywalać, bo fundamentalnie wszystko wygląda dobrze. W porównaniu do takiego Dino, które również jest spółką wzrostową tu jest tanio i potencjał większy w najbliższym czasie na procentowy wzrost przychodów/zysków.
  • Re: Efekt Autor: ~Lck [217.97.58.*]
    Fundy weszły po IPO, wyszły na 200-220, a teraz to będzie kiszenie. Może coś z tego wyjdzie... wejscie w mwig40 to już dla mnie sygnał ostrzegawczy. Za szybko. Teraz dynamika spada, brak siły pociągowej.Było za dużo optymizmu, przyszłość została już wyceniona i myślę, że tutaj ponowne przebicie 200 będzie bardzo trudne. Obstawiam długi boczniak
  • Re: Efekt Autor: ~Mario77 [188.146.148.*]
    Długi boczniak ? :). Dynamika ogranicza wzrosty ?:). Dobre. I dlatego duża część inwestorów/fundow czekała na te poziomy bo kurs im odjechał. Spółka na longa z perspektywą jak synektik
  • Re: Efekt Autor: ~qrt [83.8.145.*]
    Ale pokaz siły dzisiaj na końcówce.
  • Re: Efekt Autor: ~Mario77 [78.88.25.*]
    Chyba pokaz wyleszczenia. Siłę to on dopiero pokaże
[x]
DIAG -0,24% 169,45 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.