W końcu ktoś na to wpadł. Ewidentnie wydawca ma gdzieś dzielenie się z Jujubee. Zobaczymy czy za miesiąc dwa zacznie się coś dziać. Co nie zmienia faktu że aktualny prezes jest do wyje..... W nagrodę za tak udana premierę. Ciekawe co ten kasztan teraz zrobi ze swoimi akcjami po 1.6 w hurcie
Swoją drogą pryszczaty też pięknie poubierał swoich kumpli " inwestorów" kilka lat temu. Chłopaki będą musieli się ładnie napocić żeby to dobrze upchać w rynek po kilka PLN żeby każdy wyszedł na swoje.
Też mi się wydaje że wydawca sabotuje sprzedaż gry na wysokim poziomie.Najpierw ta zmiana ceny z dnia na dzień o 100% do tego brak wydania na inne platformy i jeszcze ociąganie się z wrzucaniem updateów.Niech jujubee się obudzi i pokiwa na do widzenia 101xp bo z nimi może jedynie dojechać do stacji upadek.
Wychodzi na to że 101XP przekręcił. Juju.Podpisali im wszystko co chcieli ale do tego nie dopuścili.Jeśli ta teoria jest bliska prawdy to należało się to Zarządowi.Choć jestem tu w plecy cieszy mnie to że i Zarząd stracił.Tym szybciej sprzedadzą komuś spółkę.Choć po terminie aneksu wiele jeszcze może się zdarzyć.Z dobieraniem czekam na niższe poziomy.
Przy 10 groszach kupię milion akcji.:)Plus to co mam da mi groszową średnią.Czekaaam.Michale lub Aleksandrze czy dacie info że planujecie emisję?????Bucgacha.Pozdrawiam Lola tego od Walnych..Teraz mam dużo pracy ale niedługo będę miał wolny pewien okres czasu to zabawię się PKC -tami.Zaboli:)))
Nie czaję, wydawca dał na produkcję i dokończenie projektu. Zespół Jujubee nie dowiózł projektu, więc wydawca nie chciał wpychać dalej kasy w marketing.
Inna gadka by była gdyby ta gra nie miała 55% pozytywnych na steam tylko choćby 70 albo 80%