• Kurs spadnie? Autor: ~pawsta [91.150.192.*]
    Posiadam akcje spolki..Patrzac na stagnacje cena spadnie do okolo 33 gr tak to widze.Chodz w wolabym 1zl
    Co sadzicie patrzac na biezacy rok?
  • Re: Kurs spadnie? Autor: ~Prochrystozaur [188.146.156.*]
    Ja też myślę, że spadnie w okolice 30-40 groszy. Za pół roku dadzą info o ugodzie/wygranej sprawie o nieruchomości, zbiegiem okoliczności AME da konkretne info o diabetomacie i kurs wywali w kosmos co najmniej na 2 zł.
  • Re: Kurs spadnie? Autor: ~Kobisław [5.173.149.*]
    A ja myślę, że trochę szybciej i trochę więcej, ale bez fajerwerków w tym roku na pewno. Nie zapominajcie, że dużo mniejsze tematy wyrzucały akcje na 6-7 zł( byłem tu wtedy i sprzedawałem, więc wiem o czym mówię). Jeśli chcecie szybkie pieniądze to nie tu. Ale szczerze liczę na duże.
  • Re: Kurs spadnie? Autor: ~Rumcajs [109.243.245.*]
    Nawet gdyby musieli zwrócić te 11 mln to jest nic wobec nie zaktualizowanej wartości majątku i inwestycji podawanych w raportach.
    Jeśli w którymś raporcie zrobią przeszacowanie to może wyjść z 20 PLN/akcja
  • Re: Kurs spadnie? Autor: ~abc [77.65.111.*]
    ciekawe kto tak ciagle podsypuje? wytrwale i konsekwentnie..

nie patrzac na to, ze popytu praktycznie nie ma
  • Re: Kurs spadnie? Autor: ~Rumcajs [109.243.245.*]
    Ustawione transakcje,chcą byś się wystraszył i oddał
  • Re: Kurs spadnie? Autor: ~Kobisław [109.231.49.*]
    Dokładnie, poza tym pojedyncze sztuki dołują kurs, więc to po prostu sposób na wymuszenie spadku. Niby głupi, ale działa. Czy to zbieranie z ulicy czy jakiś grubszy sie posypał nie wiem, ale wygląda na to, ze ktoś ma jakieś info. Zbieranie jak nic
[x]
NTCAPITAL 1,35% 0,60 2026-05-14 14:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.