• Wrześniowe reko Autor: ~Krzysztof [89.64.16.*]
    Urzekła mnie rekomendacja z września. 34 dawało szansę na godny zarobek. Regularne spadki napędzają moją trwogę o przyszłość projektu. Kupujących brak, nowe fundusze nie wchodzą, stare nie zwiększają udziału. Nieustanne spadki pozwalają założyć, że gracze sprzedają ze stratą. Zaczyna robić się nieprzyjemnie, a ja więcej nie zamierzam w tym tkwić. Uwierzyłem, kupiłem i w najbliższy poniedziałek wychodzę. Przyznaję, ze stratą. W tym roku to moja największa i na szczęście jedyna wtopa. Nie dam rodzinie powodów do drwin. Powodzenia!
  • Re: Wrześniowe reko Autor: ~Mokebe [5.173.156.*]
    Rodzinka będzie miała używanie, że opchnąłeś 2 tygodnie przed wynikami. Przynajmniej święta będziesz mieć wesołe.
  • Re: Wrześniowe reko Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.162.*]
    Ze jak ? Ze wyniki moze nie sa znane? Nawet przewiezlikowski mowil, ze moga je udostepniac w klauzyli poufnosci podmiotom w negocjacjach.Do tego z jakiegos powodu zrezygnowali ze wskazania mono. To wyniki sa, czy nie sa znane jak sie rezygnuje z dalszego badania? I w tej klauzuli spolka zalicza coraz nizsze dolki. Panie przewiezlikowski, przestan pan robic wode gawiedzi na forum. Powiedz pan w koncu: The End
  • Re: Wrześniowe reko Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    No właśnie.....niepewność rodzi spadki.....ja zalecam spokój i czekanie na wyniki.
  • Re: Wrześniowe reko Autor: ~Mokebe [5.173.156.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/RYVU-THERAPEUTICS-S-A-Prezentacja-danych-dotyczacych-romacyklibu-RVU120-oraz-dapolsertibu-MEN1703-na-dorocznej-konferencji-Amerykanskiego-Towarzystwa-Hematologicznego-ASH-2025-Presentation-of-data-on-Romacyclib-RVU120-and-Dapolsertib-MEN1703-at-the-2025-Annual-Meeting-of-the-American-Society-of-Hematology-ASH-9034288.html

Zarząd Ryvu Therapeutics S.A. z siedzibą w Krakowie ("Spółka", "Ryvu") informuje, że Spółka przedstawi najnowsze dane dotyczące romacyklibu (RVU120) i dapolsertibu (MEN1703) podczas dorocznej konferencji Amerykańskiego Towarzystwa Hematologicznego (ang. American Society of Hematology, ASH), która odbędzie się w dniach 6-10 grudnia 2025 r. w Orlando (USA).

Tak trudno przeczytać parę linijek tekstu panie Wielkie G?

Wyniki już są znane, teraz pokazują je potencjalnym partnerom pod klauzulą poufności, a my dowiemy się po konferencji.

To że rezygnują z mono było wiadome już dużo wcześniej i wyraźnie o tym komunikowali. Pozostałe 3 badania RVU120 i jedno MEN1703 dociągnęli do końca i to do nich się odnosiłem. Z jakim wynikiem nie wiem. Przekonamy się w grudniu.

Sugerujesz że insiderzy już by podbili kurs gdyby były pozytywne? Akurat tutaj mają całkiem niezłą dyscyplinę jeśli chodzi o pilnowanie cenotwórczych informacji.
  • Re: Wrześniowe reko Autor: ~Ehhh [89.8.244.*]
    Sprzedawaj, i wyslij szfagrowi scrina z teanzakcji. Ja zawsze całej rodzinie wysyłam potwierdzenia tranzakcji a nawet paragony z dino. Muszą widzieć że kupuje masło premium.

A tak na poważnie sprzedawaj. Każdy wie co bedzię po 9tym wiec sprzedawaj już dziś.
[x]
RYVU 2,14% 28,70 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.