Popełniłeś fundamentalny błąd amatora na naszym bananie. Dałeś się ubrać na górce, było brać 6 lat temu jak nie było obrotów i papier chodził po 4 zł . Teraz jest wciąż dystrybucja, dlatego tylu nagonow tu działa.
Co ja zrobię jak to spadnie. Rok temu też spadało po raporcie. Ostatnio po szacunkach rosło i spadało po raporcie. A przecież szacunki już były to dlaczego spada po raporcie ?
67-67 wsparcie które ostatnio trzymało potem 60-63 , przed nami rajd mikołaja , zakończenie wojny na Ukrainie zbliża się wielkimi krokami . Zapewne na początku nowego roku opcję i krypto plus duża szansa wejścia do WIG 20 i wiszącą bańką ai która prędzej czy później pęknie a raczej prędzej niż później, myślę że rok 2026 będzie dobrym rokiem dla xtb
Dnia 2025-11-22 o godz. 10:02 ~Zalamany napisał(a): > Kto mi to odda ? Wszystko zarobione na CDR straciłem przez xtb. Cdr teraz też spadło. Jak żyć?Co będzie dalej?
Mentor vel Marianek przestań się mazać i wiś z godnością na haku, sprzedaj te kilka akcji, kurs pójdzie na 200zł a Ty dalej będziesz płakał