• Próba wywołania paniki Autor: ~Ronnie [89.228.246.*]
    Kto chce sprzedać pakiety akcji, robi to inteligentniej niż ostatnie sesje sypania. Spółka z niską płynnością jeśli chodzi o wolumen obrotów, więc łatwo tutaj w ten sposób sterować kursem przy ogólnym braku popytu na akcje. W tych zakresach nikt rozsądny tego nie sprzeda, cierpliwość jest cnotą, a na tej spółce jest na co czekać w roku 2026. Dla mnie to akumulacja papieru, słabe ręce mają oddać.
  • Re: Próba wywołania paniki Autor: ~Ioo [89.71.194.*]
    skąd masz informacje że IFZ wyjdzie w 2026?

więc na co czekać?

równie dobrze może być to 2027 rok.
  • Re: Próba wywołania paniki Autor: ~Tadeusz [176.109.163.*]
    Poklepujmy się po pleckach dalej na pewno to pomoże
  • Re: Próba wywołania paniki Autor: ~Ronnie [89.228.246.*]
    Nikt świadomych inwestorów nie musi klepać. Kurs tak dużej spółki jest określany przez wolumen często na poziomie 2k akcji. Tu takie kontrolowane szybkie zrzuty jak wczoraj spowodują spadek kursu, ale myślę że ten kto to zrobił chciał wybrać akcje od panikarzy, a zbyt wiele nie zebrał, to są już takie poziomy kursu że łatwo o to by więcej akcji stracił niż zyskał. Popatrzcie na liczbe transakcji po 10 i po 1 akcji, sterowana sesja przez autokat.Słaby sentyment na GPW i będą takie próby, po których kurs szybko odbija. Jak pojawią się dobre komunikaty, to nie zdążysz zebrać większego pakietu. Ja mam 6800 akcji. Śpię spokojnie wisząc na małym haku .
  • Re: Próba wywołania paniki Autor: ~Standard [37.30.58.*]
    Ale to każdy wie dlatego nawet tych wypocin nie komentuje. Na początku roku druga tura dywidendy i przede wszystkim premiera pełnej wersji Infection Free Zone z pełnoprawnym marketingiem i wyjście Survival Machine z fazy wczesnego dostępu. W następnej kolejności DLC by podtrzymać zainteresowanie i kolejne gry oparte na realnych mapach. Grunt to nie dać się wciągnąć w ich gierki i robić swoje.
  • Re: Próba wywołania paniki Autor: ~Tadeusz [176.109.163.*]
    "Małym haku" haha pochwal się ile masz % straty, nie bój się i tak wszyscy tu jesteśmy na minus
[x]
GAMEOPS 5,93% 14,30 2026-05-19 14:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.