Moja „intuicja” podpowiada mi, że w grudniu lub styczniu może pójść ciekawe info. Mam na myśli kolejny obszar w którym działa Onde. Mysle, że dla nas i dla rynku duzo lepsze byloby jakieś przejęcie a nie rozwój organiczny. Mam na myśli potężne inwestycje które pójdą w sieci dystrybucyjne i przesyłowe. Onde bedzie chcialo wykroić z tego tortu kawałek dla siebie bo mają w tym doświadczenie. Nieśmiało wspominał o tym zarówno Marzec jak i Przybylski - uważam, że zarząd jest top of the top. Jesli bedzie to akwizycja to raczej z końcem roku obrachunkowego. Erbud też dokonywał takich akwizycji wiec tutaj może być podobnie. Tak obstawiam.
Tak..kto zna panów z Zarządu to wie że Ci obecni członkowie mają duże ambicje
Jeszcze niech raz tu wyskoczy ten kolo o rzekomym zdjęciu z gpw to następne posty będzie już wysyłał fo knf..zapraszan
Ja podzielam optymizm ale kasy w spółce chyba mało, zwłaszcza jeśli podtrzymają dywidendę. Tak czy siak, zmiana skali działalności będzie miała wpływ na wyniki i to już się wydarzyło przez ostatnie umowy. Free float +- 20%, spółka pomyślnie przeszła na globalny rynek a kurs leciał, marzenie. Nie dziwi mnie to przez nastroje polityczne ale liczb nie oszukasz. Ja co kilka dni ładuje pod korek i po obrotach widać, że nie jestem sam. + polecam sprawdzić pracuj pl
Dnia 2025-11-24 o godz. 18:53 ~bru napisał(a): > Dziękuję za dedykację, ale nie otwieram spamu ;) > Gratuluję -2,5% ;) > Nie ma się co bać - to tylko piosenka T. Love Z gratulacjami wstrzymaj się za 4-5 może 6 lat. Nawet gdyby spadło 20% to by mnie to nie ruszylo. ps. Akumuluj zaciekle conajmniej do 50 zł ;)
"Uhuhu Chłopaki Uhuhu Nie płaczą Uhuhu Chłopaki Uhuhu Nie płaczą Nie, nie, nie Nie, nie, nie Nie masz kaski Odpuść sobie Jutro przecież też jest dzień Może kiedyś Ci pomogę Może Ty nie wystawisz mnie Ale nie bój nic Minie jakiś czas Poczuj chłodny świt Wszystko przejdzie Ci"