• Szambo wybije Autor: ~Bartek [79.185.172.*]
    https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Spor-o-awarie-kanalizacji-przy-Topazowej-i-pytania-o-transparentnosc-projektu-Nowy-Port-2030-n210306.html

Czyżby to było powodem, że nagle kurs zaczyna lecieć na łeb na szyję?
  • Re: Szambo wybije Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [213.17.227.*]
    Kocham takie akcje :D Jakieś nic nieznaczące info o awarii w kilku mieszkaniach, do tego całe zdarzenie było ponad rok temu i już dawno załatwione, a kurs leci jakby wyniki nie były rewelacyjne tylko jakieś dramatyczne :D Dobrałem za 7,81 a wcześniej za 8,05 (bo nie wierzyłem, że jeszcze spadnie), Najlepiej wydane pieniądze na giełdzie w ostatnich miesiącach. Dobrac w tej cenie po takich wynikach
  • Re: Szambo wybije Autor: ~ppp [217.96.133.*]
    Tu ktoś wywala pakiety 5000 tysięcy akcji, to nie jest ulica
  • Re: Szambo wybije Autor: ~Ziemianin [46.205.203.*]
    Stara zagrywka , tylko dobierać.
  • Re: Szambo wybije Autor: ~Zbyszko_z_Ryńska [79.163.211.*]
    Chyba żartujesz :) A co to jest t tys akcji? To jest mniej niż 40 tyś złotych, jakieś 8 tys euro :D Ja wiem, że dla niektórych to może być sporo pieniędzy, ale serio, jest w Polsce sporo średnio zamożnych inwestorów indywidualnych, którzy mają pakiety 10 razy większe.
  • Re: Szambo wybije Autor: ~X5 [83.21.102.*]
    Gra algorytmiczna w dół na kilka komputerów. Dawno już tu tego nie było. Tu to klasyczne. Wszyscy spodziewają się wzrostu po dobrych wynikach a tu jazda głęboko pod wodę. Włączają się SL itd. Ktoś na tym zarobi. Taka jest moja opinia.
  • Re: Szambo wybije Autor: ~west [185.21.86.*]
    Grubasy zabawili się w zbijanie kursu zjechali do dołka 7,7 ,myślałem ,że jakieś złe espi się pokazało że tak poleciało a tu nic
  • Re: Szambo wybije Autor: ~jazz [78.30.104.*]
    Dzisiaj się pokazało espi.
  • Re: Szambo wybije Autor: ~X5 [83.21.182.*]
    Teraz już wiemy jak pięknie buduje wartość dla akcjonariuszy program menedżerski, wynagradzania zarządu półdarmowymi akcjami. Walą panowie w rynek bez względu na skutki. Fundusze na to patrzą i też mają w tyle. To jednak kpina z teorii SVA. Program ten jest bez sensu.
  • Re: Szambo wybije Autor: ~Damian [77.65.65.*]
    Ktoś czuwa nad tym żeby nie wybić kursu w górę
  • Re: Szambo wybije Autor: ~ppp [37.225.61.*]
    A jeszcze ktoś pisał, że to ulica wywala takie pakiety.
  • Re: Szambo wybije Autor: ~MC60 [164.127.219.*]
    Raczej nie. Szambo wybija na krótko i po sprawie. Tutaj szambo rodzinne wywala kolejne setki tysięcy akcji w celu zakupu nowych tanich emisji. Gdyby liczyli na sutą dywidendę to by nie sprzedawali. Czekam na kolejne espi ile tego szamba nadrukują po 1 zł. lub taniej.
  • Re: Szambo wybije Autor: ~west [185.21.86.*]
    To wygląda jak jakas zaplanowana akcja zbicia kursu przez prezesa i zarząd ,w dniu publikacji bdb raportu chcą chyba obrzydzić spółkę przyszłym kupującym ,a program motywacyjny powinni dostawać w pieniądzach ,żeby nie manipulowali kursem ,ale widocznie większościowi udziałowcy mają to gdzieś ,że taki program przegłosowują
  • Re: Szambo wybije Autor: ~M86_Investments [90.217.28.*]
    Interesuje mnie ich przyszłość dlatego niebawem zakupie pierwszy pakiet akcji z regularnym zakupem przez długi okres
  • Re: Szambo wybije Autor: ~Eggroll [138.199.62.*]
    Obyś nie miał racji.
[x]
DEVELIA 1,49% 10,88 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.