Trolle nauczyły się korzystać z chata gpt, choć całkiem nieudolnie to już desperackie ruchy żeby poubierać nowych. Niestety tragicznie to wygląda i pewny ruch z 12.2 na 9.2 mamy już za soba. Dokładnie odwrotnie niż wieszcze wielkich wzrostów pisali.
Mam na myśli cenę akcji. Tak duży spadek potwierdził moją teorię o zwykłym spekulacyjnym podbiciu i dystrybucji akcji kupowanych po jeszcze po 4 zł. Najbliższa perspektywa nie niesie dla spółki żadnych znaczących zmian, podmtencjalu do znaczącego zwiększenia przychodów, wręcz odwrotnie będzie stagnacja wzrostu lub lekkie spadki co na pewno wpłynie na inwestorów (widać było po publikacji szacunków). Do tego długo już trwająca wojna i coraz częstsze informacje o rozmowach pokojowych które w końcu dojdą do skutku. A to przyniesie tutaj znaczące spadki. wyszedłem resztkami kapitału i będę czekał na rozwój wydarzeń. Wejdę jak zmieni się perspektywa.
"Najbliższa perspektywa nie niesie dla spółki żadnych znaczących zmian, podmtencjalu do znaczącego zwiększenia przychodów, wręcz odwrotnie będzie stagnacja wzrostu lub lekkie spadki co na pewno wpłynie na inwestorów (widać było po publikacji szacunków). Do tego długo już trwająca wojna i coraz częstsze informacje o rozmowach pokojowych które w końcu dojdą do skutku. A to przyniesie tutaj znaczące spadki. wyszedłem resztkami kapitału i będę czekał na rozwój wydarzeń. Wejdę jak zmieni się perspektywa."
Zaraz bo nie rozumiem... Jaka widzisz perspektywę dla wzrostów LBW lepszą niż obecne warunki? Możesz rozwinąć? Kurs nie był spekulacyjny a jest wynikiem mocnego trendu trwającego już bardzo długo.
tak tak jesteś totalnym geniuszem!!!! przewidujesz przyszłość teraz możesz już isć do łazienki i patrząc w l;ustro na geniusza możesz sobie zwalić konia!!!! napewno patrząc na takiego geniusza w lustrze będziesz bardzo podjarany!!!! samouwielbienie ;))))))))))))
Szambo rozerwało i forum trollami zalało.
Zostawmy ich, niech się popisują sami przed sobą. Gdyby mieli kasę, kupowaliby póki tanio, ale z braku kapitału mogą tylko za parę groszy służyć tym, co pieniądze mają. Czyli nam...
Jest piątek wieczorem zaraz jeszcze wpadnie użytkownik elokwentny Piotr, on zawsze ma coś merytorycznego do napisania o potencjale spoki. A jak nie ma to pewnie dołączy do podważania tego co pisze
Brawo ciekawy za prawidłową ocenę sytuacji. O czym reszta dyskutuje skoro to co on pisze ma odzwierciedlenie w faktach?!
Było 12.20 jest 9.20. Takie są fakty!
-25%
Jeden wątek, kilka ników i IP i tylko jedna osoba pisząca sama ze sobą. Wczoraj po imprezie zaniemógł i do 15 była całkowita cisza na forum. Tak właśnie jeden fundusz robi wam wodę z mózgu kochani akcjinariusze. Gra DOBRY- ZŁY policjant jak widać . Zastanawia mnie tylko dlaczego MODERATOR tych spamów nie banuje
nudny a po co cały dzień tu siedzisz i zakładasz kilka wątków i sam sobie odpowiadasz itp. nie uważasz że to dziwne? :) odetnie cie i tyle nie odkupisz akcji
Jak tam odjazd pociągu? Bo w wątku nie odpisujesz xD Co wcale nie dziwi xD
~Dd2025-11-18 09:43IP 79.184.251.*
Dwóch wspaniałych a tu pociąg dziś odjedzie hahah
Każdy posiadający akcje chciałby takiego scenariusza jak „odcięcie”, ale wojna trwa już blisko 4 lata i LSA nie dostosowała się do nowych okoliczności w sposób optymalny.