Ani rynek ani nikt nie zauważył albo nie policzył co oznaczałoby zwiększenie marży brutto o 10 punktów procentowych w związku z otwarciem własnej produkcji jak szacuje zarząd w dzisiejszej konferencji wynikowej.
1. Albo zarząd walnął literówkę i chodzi o 1 punkt procentowy
2. Rynek jeszcze nie przeliczył co to może oznaczać dla ewentualnego zysku netto
3. Rynek zakłada, że to pic na wodę fotomontaż i nic nie wyjdzie z własnej produkcji.
tak jak powiedziałem kluczowy będzie rok 2027 a może nawet 2028 czas niestety szybko leci a o start produkcji jestem spokojny przecież to jest spółka z dotychczasowym dostawcą a kadra ma duże doświadczenie w produkcji Prezes Rafał Piielecha - kto to jest ? udziałowiec Roman Płonka -kto to jest ?
No Panowie, radzę w te 10 % uwierzyć i czym prędzej nabywać akcje, bo na razie mamy jak widzicie bardzo tanio. Ja osobiście widzę w tej spółce całą przyszłość i sowitą emeryturę. Od przyszłego roku też zapowiadają się znowu dywidendy więc pozdrawiam tych co przetrwali ten kryzys i razem wbijemy na dużo wyższe poziomy. Oczywiście nie naganiam na zakupy, niech każdy sam decydyje. Ja już znalazłem inwestycje na najbliższe lata :)