Więcej niż 5zł nie dam za akcje polsatu i tam pomślę czy kupić .Wyniki słabe, kłócą się tam w polsacie właściciele. Ale wiadomo giełda to dziwna jest i może tu kurs iść w górę . Ja pazerny jestem więc zobaczymy czy doczekam 5zł
Będzie spadać tyle ile będzie chciało, czyli tyle ile niektórzy chcą i żadne zaklęcia i opory tu nic nie pomogą, ale między czasie będą też może nawet silne odbicia takie dwu trzy dniowe i na tym ewentualnie będzie można coś zarobić. Jak ktoś dobrze wyczuje moment oczywiście. A te wpisy że teraz to już musi rosnąć, teraz tylko północ to są godne politowania i aż trudno uwierzyć że są jeszcze tacy naiwni
Ja sobie kupiłem na zamknięciu 5 tys. akcji.
Gwałtowny wzrost obrotów w trendzie spadowym to przeważnie sygnał zmiany trendu.
Według mnie w dłuższym terminie już taniej nie będzie.
Cena/WK to tylko 0,49.
Ja pamiętam spółki które miały cena/WK 0.18 i nadal spadały, jak jest źle to żadne wskaźniki ani punkty oporu na wykresie nie mają znaczenia, tylko emocje i spekulacja
Problem w tym ze tu i dobre wyniki by nie pomogły. Scenariusz był taki by pożyczyć i obsuwać kurs aż do wyników I tam przycisnąć. To wszystko ma miejsce Short wywala agresywnie by odkupić taniej, jest bardzo agresywny. Tu gdyby wyniki były dobre to też by była zwala bo scenariusz jest inny tzn sprzedać I odkupić taniej i tyle Proste jak drut.
Mamy solidne obroty , dodatkowo jesteśmy na wsparciu , wiadomo ze to był kwartał przesilenia i następne będą tylko lepsze i byly tu zdarzenia jednorazowe co wpłynęło na słabość wyników . To by było na tyle spadków aaa dodatkowo uruchomiły sie trole spadkowe i aż jęczą to zawsze oznacza zmianę trendu .
Ech dokładnie,trole spadziowe kwiczą ,bo chcą kupić akcje, inaczej by ich tutaj nie było na forum. Bo po co by niepotrzebnie tracili czas na forum jakby ich spółka nie interesowała ?
Shorty przez ostatnie kilka miesięcy wywaliły w rynek ponad 2 mln akcji, mają już ponad 6,5mln akcji pożyczonych a będą musiały to odkupić.. nic tylko czekać kto zapakowany.
Spdzie wyją bo dobrze wiedzą,że w poniedziałek kurs otworzy się luką w górę, ponieważ giełda w USA zaknęła się na ładnym plusie. A jak kontrakty w USA w poniedziałek zaczną iść na północ to i polska giełda zacznie ładnie rosnąć :)