Ja naprawdę nie wiem na co ty liczysz, śledzę spółkę więc kojarzę wszystkie Twoje wpisy, tylko jeszcze nie skojarzyłem o co w tym wszystkim chodzi, po ile ty chcesz brać? Po 50 groszy czy jak?
Rts bawi się w kółeczka po 60 groszy. Sprzedał za 14 i liczy, że odkupi po 13,4. Nawet sam nie wierzy w to, co pisze. Jak odkupi to będzie naganiał na wzrost.
Nagania na spadek, kupuje papier i sprzedaje na podbitce po wyjściu espi. Znowu nagania na spadek, odkupuje papier, zamyka się na kilka dni i znowu czeka na espi. Jakby mu się nie opłacało, to nie siedziałby pół roku na tej spółce. I innych, gdzie nagania podobnie.
Szanowni koledzy ten cały ps.rts te same głupoty wypisuje na Bumechu . Wszystko mu żle nic nie pasuje tylko narzekanie i plucie jadem. Szacun dla Was i życzę każdemu mega zarobku.
Dnia 2025-11-20 o godz. 19:19 kosiks napisał(a): > Kurcze tylko od wielu miesięcy nagania na spadki, ja wiem jak to mniej więcej działa, ale w tym przypadku nie wiem o co cho
Tu nie chodzi o wasze parę tysięcy akcji , tu chodzi o kurs i średnią która będzie miała zastosowanie do.....
My też nie wiemy co pijesz. Polska język trudna język. Posłowiem : jak się spieszysz to odpocznij bo wychodzi z tego co piszesz żeś dezebana i doopa wołowa.
Dodam tylko, że Ukraina chyba potrafi uczyć się z historii....przecież USA i Rosja już jej gwarantowali bezpieczeństwo w zamian za pozbycie sią broni atomowej ( no i ich jak to się mówi delikatnie - wyrolowali ich), dali się rozbroić to mają za swoje, co prawda rządzili nimi w tym czasie namiestnicy z Moskwy...no ale co to ma teraz do rzeczy gdy 1mln młodych obywateli zginęła, gospodarka w gruzach, domostwa w gruzach, a dwóch cwaniaczków chcących się utrzymać na powierzchni chce z nich zrobić niewolników, którzy będą na nich robić pokoleniami. Chińczycy ich ograli jeden i drugi topią swoje narody, ale wydaje się im, że dzięki Ukrainie, dłużej utrzymają się na powierzchni....tylko im się wydaje.
Na 99% rosja nie zgodzi sie na żadne warunki. Nie bedzie im nikt dyktował co maja robić. Celem było Kijów w 3 dni a nie 11% w 3 lata z czego 1% w 2 lata (łącznie od 2014r 15%). Jeżeli nawet rosja się zgodzi to za 3 lata jak Trampek odejdzie wszystko zacznie się od nowa. Europa musi być na to przygotowana
Cały plan Trumpa pokazuje tylko, że po pierwsze można liczyć tylko na siebie, a po drugie, wygrywa silniejszy. Pójście Rosji na ustępstwa jeszcze tylko bardziej zmusi Europę do szybkiego inwestowania w obronność. I to obojętnie, czy nastanie pokój, czy też nie.