W Żarach też likwidują sklep. taki własnie dostalem SMS: " MEGA OKAZJA: LIKWIDACJA SKLEPU CCC w STOP SHOP Zary: TYLKO TERAZ -30% NA WSZYSTKO (min. zakup 100zl) Skorzystaj zanim produkty znikna z oferty! Reg. ccc.eu/pl/qvg8n #MODIVOclub"
Dzial prawny ccc bedzie mial zniwa z siania fake newsow. Jak ja uwielbiam podsylac im te forumowa patolę. Rax rob, rax tomy, misztal, i ciagle te same trolle pod innym nickiem
Dnia 2025-11-20 o godz. 18:18 ~Kosiarz napisał(a): > Dnia 2025-11-20 o godz. 18:08 ~hehe napisał(a): > > i bardzo dobrze. > > jak nie stać ich na buty to trzeba zamknąć i otworzyć w innej lokalizacji! > > Najlepiej na Marsie :D
## Tam miasto Nuva w planach dopiero na 2054 r, 250 tys mieszkańców, to może i 3xCCC się zmieści :-))) Teraz kable z prądem dopiero ciągną i rury z wodą … :-))) Poprawki jeszcze zrobią i po dwa Worldboxy i dwa HP dołożą. Tak będzie. Zobaczysz. Do predykcji finansowej trzeba to dołożyć :)))))
Dzięki za info o CCC. Sprawdź mi jeszcze proszę, czy Apple nie zamyka przypadkiem jakichś sklepów w galerii, żebym wiedział co robić z akcjami. No i może NVIDIA, czy nadal dostarcza do tych samych producentów laptopów, bo jakby się okazało, że np Acer już nie bierze tyle samo NVIDI, tylko z 1% mniej, to sprzedam papier
Jak robią remont albo zmieniają powierzchnię w galerii to robią wyprzedaż i nazywają to likwidacją sklepu. Niekoniecznie jest to trwała likwidacja sklepu. Raczej czasowa. Zadzwoń na telefon podany na google i się wywiedz.
Ja mam z dzisiaj dwa SMS-y o likwidacji sklepu: Galeria Jeziorany i Śrem. Kiepski marketing mają jeśli likwidacją kolekcji nazywają likwidację sklepu…chyba, że prawdę piszą…to trochę słabo
-30% NA WSZYSTKO w CCC w Sremie (min. zakup 100zl). LIKWIDACJA SALONU - nie przegap okazji, zapraszamy! Reg. ccc.eu/pl/dmq93 #MODIVOclub
MEGA OKAZJA: LIKWIDACJA SKLEPU CCC w Sremie: TYLKO TERAZ -30% NA WSZYSTKO (min. zakup 100zl) Skorzystaj zanim produkty znikna z oferty! Reg. ccc.eu/pl/qvg8n #MODIVOclub
Start likwidacji CCC w Galerii Jeziorany. -30% (min. zakup 100zl) do wyczerpania zapasow. Teraz najwiekszy wybor. Reg. ccc.eu/pl/qvg8n #MODIVOclub
Czytanie ze zrozumieniem. Nie dla ameb: "Warunki Akcji „Likwidacja Sklepu”
I. Postanowienia wstępne
1. Niniejszy Regulamin Akcji pod nazwą: „Likwidacja Sklepu” określa zasady
funkcjonowania, warunki oraz zakres i procedurę reklamacyjną Akcji, zasady korzystania
oraz uprawnienia przysługujące osobom biorącym udział w Akcji, a także obowiązki
Organizatora (dalej również: „Regulamin”).
2. Organizatorem Akcji „Likwidacja Sklepu” (dalej również: „Akcja”) jest CCC S.A. z
siedzibą w Polkowicach, ul. Strefowa 6, 59-101 Polkowice (który stanowi także adres do
doręczeń), wpisana do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla
Wrocławia Fabrycznej we Wrocławiu, IX Wydz. Gosp. KRS, pod numerem KRS
0000211692, NIP 6922200609, REGON 390716905, o kapitale zakładowym 7 702 589,40
zł, wpłaconym w całości
Ja jeszcze raz dopytam czy chodzi o likwidacje sklepu czy kolekcji. W Zawierciu np to likwidacja kolekcji 30%. Zresztą sam skorzystałem i trochę ludzi w salonie też.
Akcja „Likwidacja Sklepu” (lub częściej spotykana nazwa: „Likwidacja Kolekcji”) w CCC to działanie promocyjne, w ramach której sieć oferuje klientom znaczne zniżki na swój asortyment.
Dziwnie to wygląda. Nie wszędzie ma miejsce ta akcja i jak zapytałem w sklepie, to powiedzieli, że sklep się wyprzedaje i będzie w remoncie. Taka wyprzedaż 30% nie zwraca 30% na kartę tylko klient po prostu płaci mniej na wejściu od razu. Mówię co usłyszałem żeby nie było