Hehe z Putinem jednak bez akcji zostali. A tu okazuje sie w spolce specjaliści którzy wsadzili własną kase i zarobią duzo. Ale sie daliście zrobic sprzedając za ulamek wartości ....pisaliście bzdury a oni kupowali ...hahahaha.. .
Właśnie o tym piszę – oni żadnych akcji tutaj nie skupowali, a podrzuciłem link bo zacząłem szukać co to za firma. No i wychodzi na to że już w 2019 r. ze starym Acrebit mieli znajomości.
Co to znaczy, niech każdy wyciągnie wnioski sam.
Zgodzę się, OK – pod informacje które prawdopodobnie tu mogą nadejść w najbliższych tygodniach lub miesiącach może być pompa. Być może w końcu związane z certyfikatem MDR, może jakieś komunikaty w sprawie ARP. Tak może być pompa, tym bardziej że powyższa spółka takie ma zadanie – na ich stronie jest napisane że oni zajmują się pompowaniem nowych interesów. Ale potem przyjdzie kompletne spłukanie i ja jestem co do tego pewien.
Już inaczej piszesz. Co za zmiana. Nie jest Ci tak po ludzku wstyd? Tylu ludzi zniechęciłeś setkami wpisów a po drugiej stronie jak widzisz jest grupa inwestorow z krwi i kości którzy wydali setki tysięcy i miliony zlotych I zainwestowali w pewien biznes. W Hyperbary Stabilobaby Skaner Ran w zaawansowane fantony z VR o unikalnej technologii imitujące powłoki ciała ludzkiego. Które powoli jednak zaczynają się sprzedawać i mają doskonale opinie. Zainwestowali rowniez w Nóż iplazmowy a przede wszystkim w poważny projekt powiązany z transplantologia. W tym wszystkim jest profesor Zembala czołowy kardiochirieg transplantolog. Który okazuje sie ze chce stworzyć ośrodek na bazie Projektu z Agencja Rozwoju Przemysłu.
A jak widac te grupy interesów ścierają sie o sklad Rady Nadzorczej to kolejny dowód ze ta firma moze przynieść ogromne zyskj ze tym grupom zalezy zeby miec wpływ na organy nadzoru.
Czekamy na szczegóły dotyczące umowy finansowania maja byc znane dk końca roku zgodnie z komunikatem.
Wszyscy czekamy na certyfikat MDR I dzień po dniu sie do niego przybliżamy.
Tak po ludzku o co wam chodzi z ta firna. Czy ktos wam krzywdę zrobil. Przecież to wszystko trwa badania kliniczne analiza dokumentacji tak zaawansowane urządzenie Hylerbary to wymaga czasu. A w dodatku maja juz kilka urządzeń z jednyn jeżdżą po targach drugie w TUV a zapewne trzecie czy czesrte w procesie badan klinicznych. Testują sprawdzają analizują wyniki.
Tak. Po drugoej j stronie sa poważni inwestorzy. I konkretną kasa miliony zlotych. Nie chce tu bronić IQ przeciez nie wszystko im wyszło. Ale zwroc uwage zainwestowali tutaj realne srodki i jak sam widzisz za chwile okaże sie ze kurs dziwnym trafem ppjdzoe a 4 zlote. Jak jesteście obaj tak mądrzy to kupcie teraz sto tysięcy alcji po 2.30 a jeszcze parę miesiecy temu nie bylo z tym problemu. Jakis w tym udział mieliście obaj ja moge wam tylko podziękować.
A byc moze za kilka dni poznamy kolejne rewelacje nie tylko listę dużych akcjonariuszy ale przede wszystkim konkrety dotyczace umow finansow i byc moze ten serial hejtu z certyfikatem w koncu sie skończy bo przeciez go ostatecznie dostaniemy.. Zyczę wam obu dobrego samopoczucia i dalszych sukcesów inwestycyjnych a także aby prezes nie poczuł sie zbytnio dotknęty tym publicznym hejtem
Już inaczej piszesz. Co za zmiana. Czy tobie tak po ludzku nie jest wstyd. Przez ostatnie miesiące nagoniliście tyle ludzi podczas gdy spółka spadała i spadała. Naganialiście, pomimo moich wpisów które są uczciwe – kiedy trzeba chwalić chwaliłem, kiedy trzeba było krytykować oczywiście że krytykowałem. Czy tobie nie jest wstyd dziale zakupów. Kreujesz się na inwestora z milionami PLN ale wiesz co, ludzie którzy mają większe pieniądze nawet nie siedzą na takim forum, nie muszą. Razem ze swoimi kolegami regularnie kłamiecie, kłamiecie to trzeba powiedzieć głośno pomijacie fakty, naginacie rzeczywistość, co chwilę piszecie peany pochwalne nawet w momentach kiedy oni ewidentnie nie wywiązywali się i wciąż nie wywiązują się z części swoich pewnych zobowiązań czy obietnic, wy dalej brniecie w mega zaślepioną pozytywną narrację. Zamiast być wyważonymi obiektywnym człowiekiem. Czy tobie chłopie nie jest wstyd w ogóle pokazywać się na tym forum, zastanów się.
"W te spółkę ma wejść Skarb Państwa poprzez ARP" to Ty sie naucz czytać ze zrozumieniem. Wejscie w spolke oznacza zakup udziałów a nie udzielenie dofinansowania.
Dokładnie tak jak mówisz MYŚLENIE NIE BOLI.