• Heheheh Autor: ~Juro [37.47.92.*]
    Wchodzę z ciekawości a tu nowych 30.komentarzy z czego 28 masakracji. Nie ma bata we wsi. To jest pracownik celon pharmy. Heheheh
  • Re: Heheheh Autor: ~Juro [37.47.92.*]
    Facio zrozum że nawet jak akcje spadną do 1 złotego to i tak ich nie sprzedam, mam to gdzieś co ty tu piszesz
  • Re: Heheheh Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Każdy robi jak uważa, natomiast myślisz że do ciebie jedynego kieruje swoje posty? Ohoho bądź dumny
    Nie no myślę że kogoś tam jednak nabierasz do sprzedaży ze strata skoro tak długo to siedzisz.
  • Re: Heheheh Autor: ~Mold [89.64.4.*]
    Ale trzeba przyznać ze jest dobry i zaangażowany. Gdyby pinokio miał takiego gościa od PR to kurs byłby wyżej i opinia inna o spółce . Ale informacja jest zerowa ze spółki po za konfami nie ma nic a ilu je ogląda .Trzeba przyznać ze pięknie cofnęli całe prawie wybicie z 16 zeta mino ze żaddne negatywne fakty na 100% nie zaistniały a FDA było pozytywne .Tylko ten czas czas się przeciąga i daje okazję . Ale to biotech. I jeśli niektórzy czekają na 100 zeta. Nic z tego bo po co skoro można ze 2lub i 3 razy z 16 zrobić 100%. Wystarczy.
    Ja obstawiam że jest to pracownik celon pharmy właśnie
  • Re: Heheheh Autor: ~jojne [91.94.112.*]
    Masakracja to kobieta,pracownica celonpharmy
  • Re: Heheheh Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Xdddd to w końcu jestem kobietą czy mężczyzną bo czasami pisaliście że jestem jakiś Kacper czy już nie pamiętam kto, raz pisaliście że pracuje dla funduszy a teraz że dla samej Celiny królowej Łomianek. Przyznajcie się że pde10a wam nie pomaga
[x]
CLNPHARMA -0,10% 19,98 2025-12-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.